Online fiskehandler tilbyder frisk kulmule og lækre fiskepakker

Online fiskehandler tilbyder frisk kulmule og lækre fiskepakker

Friskfangetfisk leverer velsmagende og lækker fisk lige til døren, og har et bredt udvalg af spændende fisk man kan vælge imellem som kunde. F.eks. kan du bestille kulmule, torsk og pighvar, ligesom de også har et bredt udvalg skaldyr klar til levering. Vil man spare lidt ekstra på sin bestilling, kan man prøve én af de spændende fiskekasser af. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Lækker kulmule

Kulmule er en lækker spisefisk, som dog endnu ikke er så udbredt herhjemme. Det er en skam, for kulmule både smager godt, og så er kiloprisen på kulmule ganske god. Vil du gerne smage kulmule, måske prøve at grille den eller stege den på panden, så er www.friskfangetfisk.dk klar til at levere fisken. Kulmule kan man få hele året rundt, men der er dem som mener at fisken smager ekstra godt i perioden maj til august. Det er jo heldigvis lige om lidt, så det er bare med at besøge den danske online fiskeforretning, og få leveret kulmule lige til døren.

Spændende fiskepakker

Kulemule er naturligvis blot én af mange typer fisk du kan få leveret fra Friskfangetfisk lige nu. De har stort set alle de fisk man kunne ønske sig klar til levering, inklusiv klassikere som torsk, rødspætter, hornfisk og sild, samt et bredt sortiment af skaldyr. Derudover har man også mulighed for at bestille én af de spændende fiskekasser. I fiskekasser for man et godt udvalg sæsonens fisk, til en ekstra kundevenlig pris, i forhold til når man bestiller dem enkeltvis. Vil du og din familie gerne til at spise mere fisk, eller vil du gerne servere fisk til en kommende familiefest eller lignende, er fiskepakker fra Friskfangetfisk helt sikkert værd at overveje. Se hvilke varianter indenfor fiskekasser forhandleren leverer lige nu på deres hjemmeside.

Comments are closed.