Notesbøger, linealer, tommestokke og målebånd med dit logo som tryk

Notesbøger, linealer, tommestokke og målebånd med dit logo som tryk

Leder du efter unikke produkter med tryk til din virksomhed? Remmerprint.dk har et omfattende sortiment til erhverv heriblandt notesbøger og linealer.

Bestil notesbøger med firmalogo til erhverv på www.remmerprint.dk

Vælg mellem flere typer af notesbøger i A5 og A6. Køb notesbøger med eller uden pen og varianter i genbrugsmaterialer, der er den miljøvenlige løsning. Det unikke ved Remmerprint.dk er, at du kan tilpasse deres notesbøger og andre produkter ved at uploade et billede ved bestilling. Derfor kan du få dit firmas logo, en kampagne eller andet op på dine notesbøger. Der sælges udelukkende til erhverv og i store partier. Stykprisen er lav, og der er som regel flere muligheder i hver kategori – også på siden med notesbøger. Her finder du også stilede modeller med elastiklukning og silkebånd. Når du trykker ind på den ønskede notesbog, har du nogle valg, der skal foretages i forhold til farve, parti osv. Derved ender du med et skræddersyet produkt tilpasset din virksomhed, når du bestiller hos Remmerprint.dk.

Linealer og målebånd til virksomheder i store partier hos Remmerprint.dk

Remmerprint.dk sælger linealer med tryk, og du har også mulighed for at vælge målebånd med eget logo på. I næsten hver eneste branche er der behov for at måle noget, hvad end det er tømmeren, som skal måle et stykke træ, eller kontorvirksomheden, der skal finde ud af, om der er plads til skrivebordet i hjørnet. Det er lækkert at have ens eget logo på linealer og målebånd, der er med til at understrege ens brand og evt. agere som promovering, hvis muligt klientel kommer til at benytte dem. Vælg mellem mindre målebånd på 1,5 meter eller lange med automatisk stop og op til 5 meter. Du kan også købe den klassiske tommestok med logo, som kan foldes ud, og som derved altid er let at have med rundt og naturligvis de helt klassiske linealer med print.

Find notesbøger, linealer og målebånd med tryk. Spar penge på produkter med print, hvor du har mulighed for at uploade dit logo ved bestilling, hvorefter Remmerprint.dk putter det på de ønskede produkter.

Comments are closed.