Natural Living gør det nemt at vælge miljøvenlig rengøring, økologiske madposer og andre bæredygtige produkter

Natural Living gør det nemt at vælge miljøvenlig rengøring, økologiske madposer og andre bæredygtige produkter

I disse tider kan det være svært at gennemskue, om virksomheder rent faktisk agerer, som de prædiker. Hos Natural Living tror man på gennemsigtighed, ærlige priser og bæredygtighed hele vejen igennem. Den populære webshop har samlet en perlerække af hverdagsprodukter på ét sted for at gøre det lettere for dig at vælge mere bæredygtigt uden at skulle hele byen rundt.

Gode produkter til miljøvenlig rengøring

Konventionelle rengøringsartikler er en af den type produkter, der belaster miljøet mest. Skrappe, unødige stoffer og mikroplast er der dog intet af under kategorien miljøvenlig rengøring på www.naturalliving.dk. Miljøvenlig rengøring er nemlig muligt med naturlige produkter såsom faste sæber eller børster og svampe, der er produceret af naturlige materialer. Når du bruger en fast sæbe i stedet for de konventionelt flydende, sparer du ikke bare plastikemballage, men også unødig fragt af vand. Flydende rengøringsmidler består nemlig ofte af store mængder vand, der bestemt ikke gør dem klimavenlige at transportere rundt. Desuden er en fast sæbe utroligt drøj, og den holder derfor meget længere, sådan at du både sparer penge og skåner miljøet på samme tid. Konventionelle rengøringsvampe og børster af plastik er en anden type produkt, du finder alternativer til under kategorien miljøvenlig rengøring. Du kan med børster og svampe af naturlige materialer tage opvasken med god samvittighed, fordi du kan vide dig sikker på, at du ikke skyller masser af mikroplast ud i afløbet.

Smarte madposer til indkøbsturen

De fleste supermarkeder bruger plastikposer ved frugt- og brødafdelingen, hvor man køber madvarer i løsvægt. Disse engangsposer findes der dog ganske simple og genanvendelige alternativer til. Madposer fra Natural Living fylder ingenting og er derfor lette at tage med sig på indkøb, sådan at du ikke bruger unødvendigt meget plastik, der ender i skraldespanden efter indkøbsturen alligevel. Sortimentet af madposer fås fra flere producenter, blandt andet den danske virksomhed The Organic Company. Disse fine madposer i økologisk bomuld kan bruges til stort set al slags opbevaring, og ser desuden meget finere ud end de billige plastikversioner, der står til rådighed rundt om i supermarkederne. Desuden kommer poserne med en snor, der både lukker posen og kan bruges til ophængning, når de ikke er i brug. Alle madposer fra The Organic Company er i GOTS certificeret bomuld, og derfor et helt igennem bæredygtigt alternativ til plastik og køb og smid væk-kulturen.

Køber du lækre hverdagsprodukter for over 399 kr. på www.naturalliving.dk, får du fri fragt, som normalt ikke tager længere end 1-3 dage.

Comments are closed.