Mulighed for at leje helikopter og privatfly hos Private Jet Partner

Mulighed for at leje helikopter og privatfly hos Private Jet Partner

Lej en helikopter eller et privatfly til musikbands og sportshold. Private Jet Partner tilbyder også gruppe charterfly og taxifly til jagtrejser, golf m.m. Skal du til Monaco, London eller Cannes? Står rejsen på oplevelser i Sevilla eller forretningsmøde i Innsbruck? Flyv direkte. Du sparer ofte meget tid selv på europæiske ture, når det er med privat jetfly.

Lej en helikopter, og få frihed og mere effektivitet både på forretningsrejsen og ved fornøjelserne

Helikopteren er et populært transportmiddel på de korte distancer. Et normalt fly skal først få godkendelser af lufthavnens kontroltårn og køre ud til landingsbanen, før det er på vingerne. Med en helikopter slipper man for dette. Man har også mere frihed vedr., hvor man kan lande henne. Det kræver ikke en lang landingsbane, men man vil ofte kunne komme direkte hen på toppen af store bygninger. Lej en helikopter hos Private Jet Partner. De er en broker, og de sætter dig i kontakt med helikopterudbydere rundt omkring i Verden – med den bedste service, selvfølgelig.

De er førende i privatfly til sportshold

De tilbyder naturligvis også almindelige fly i flere størrelsesklasser. Det er især populært med privatfly til sportshold. Mange af topholdene flyver privat rundt omkring i Europa til kampene. Det giver simpelthen meget mere mening end alternativet med holdbus eller at flyve med rutefly. Hvis du står for at arrangere transporten for et sportshold, så overvej kraftigt om ikke privatfly ville være en suveræn mulighed. Læs mere om privatfly til sportsklubber, men også sportsfans online på private-jet-partner.dk, der er berømt for den gode service. Brokeren arrangerer gerne rejsen til dit sportshold, hvad end I skal spille kamp i London eller Limassol, Frankfurt eller Fortaleza. Lange rejser kan have påvirkninger på spillernes kondition og kampparathed. Derfor kan valget med et privatfly til sportsholdet i sidste ende have betydninger for jeres placering i ligaen. Hvorfor gå på kompromis med jeres resultater? Vælg i stedet for at rejse i samarbejde med Private Jet Partner.

For yderligere informationer om at leje privatfly og helikopter, bør du klikke ind på private-jet-partner.dk.

Comments are closed.