MAM navnesutter og Philips Avent sutter i høj kvalitet

MAM navnesutter og Philips Avent sutter i høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter en MAM navnesut eller Philips Avent sutter med navn, er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Navnesutten finder du nemlig et stort og imponerende udvalg af sutter. Læs med her, og bliv klogere på den spændende webshop, som du også kan besøge på navnesutten.dk.

Køb fra MAM online hos Navnesutten

Enhver forælder ved, at en god sut er alfa og omega for at kunne opretholde husfreden. Vi elsker vores børn, og derfor har vi heller ikke lyst til at gå ned på kvaliteten af børne- og babyprodukter – især ikke når det er noget, som den lille skal have ind i munden. Med en MAM navnesut går du bestemt ikke galt i byen. Sutterne er nemlig kendt for kvaliteten. En MAM navnesut er et sikkert hit hos de fleste børn, og som forælder kan du glæde dig over, at du med en MAM navnesut får en sut, der både er BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri. Det populære brand blev grundlagt tilbage i 1976 af Peter Röhrig fra Østrig, og siden da har de ikke set sig tilbage. Med en MAM navnesut fra Navnesutten får barnet en sut, der er udviklet i samarbejde med medicinaleksperter og tandlæger.

Philips Avent sutter med navn – Shop på navnesutten.dk

Philips Avent sutter med navn er et andet populært valg. De er også fri for en masse skadelig kemi, og som navnet antyder, er der i princippet tale om en sammenlagt virksomhed. I 2005 slog den store verdensomspændende mastodont, Philips, og Avent sig sammen, og i dag er de en umiskendelig sværvægter på markedet inden for sutter med navn. Sidstnævnte blev grundlagt i 1984 og er et britisk foretagende. Philips Avent sutter med navn er slidstærke kvalitetssutter, og de passer på den måde som fod i hose i Navnesuttens sortiment, hvor kun det bedste er godt nok. Så hvorfor ikke købe Philips Avent sutter med navn? Det kan varmt anbefales.

Comments are closed.