Løbebånd og Max Trainer træningsmaskiner – Saga Trim

Løbebånd og Max Trainer træningsmaskiner – Saga Trim

Se den positivt omtalte Max Trainer, der er designet af Bowflex. Saga Trim forhandler også løbebånd, romaskiner og andre typer af træningsmaskiner via butikken i Herlev og på sagatrim.dk.

Max Trainer – Kom i bedre form hurtigere

Med en Max Trainer får man mere ud af sin træning. Træn maksimalt, og kom i bedre form hurtigere. Du involverer en større andel af muskelgrupper på en Max Trainer, og derved forbrænder du også flere kalorier på den samme tid i forhold til andre træningsmaskiner. Saga Trim forhandler både M3, M5 og modellen M7 fra Bowflex Max Trainer serien. Med minimum træningstid kan du opnå store konditionsmæssige og muskelmæssige fremgange. En anden fordel er det pladsbesparende design, der gør denne type crosstrainer ideel til privat brug, hvor man ikke har den helt store plads til placering af træningsmaskiner. Velvære starter hos Saga Trim, der tilbyder motionsmaskiner af god kvalitet. Der tilbydes samtidig hurtig levering, uanset om du er på udkig efter en Max Trainer eller en anden type maskine til træning og motion. Endnu en fordel er virksomhedens prismatch – mere info på sagatrim.dk.

Stort udvalg af løbebånd – Mere info på sagatrim.dk

Hvis du elsker at løbe, er det rart at have et løbebånd i eget hjem. Mange mennesker foretrækker at løbe udenfor, og det forstår man også godt. Lyden af fuglenes kvidder og den smukke danske natur gør det til en særskilt oplevelse. Desværre er vi placeret så højt mod nord, at vores vintre kan sætte en stopper for løbetræningen med sne og is på stierne og vejene. Derfor er det rart at kunne supplere med et løbebånd i eget hjem, hvor man kan stige op og ned fra når som helst. Dette gør løbetræningen mere flydende. Med et løbebånd er man også i stand til at indstille udfordrende træningspas som fx intervaller og tempoløb, der kan være med til at forbedre formen markant. Læs mere om løbetræning og løbebånd via sagatrim.dk, som sælger fra kendte mærker som Schwinn og Kettler.

Køb nye træningsmaskiner hos Saga Trim, der forhandler crosstrainere inkl. den kendte Max Trainer, løbebånd, romaskiner og andet i fitnessmaskiner til private og erhverv.

Comments are closed.