LÉHOF forhandler hårspænder og hårbøjler i et væld af fine design

LÉHOF forhandler hårspænder og hårbøjler i et væld af fine design

Der er ikke noget som hårspænder og hårbøjler til at gøre hverdagen lidt mindre grå og festen endnu mere farverig. Hos LÉHOF producerer de et væld af smukt hårpynt med omtanke og til gode priser og hurtigt levering.

Hårspænder velegnet til alle hårtyper

Hos LÉHOF har de en holdning til hårspænder. Hårspænderne skal være behagelige og praktiske, da de anser det som vigtigt, at børnene ikke distraheres af dem i deres leg. De skal derfor være behagelige at have i håret og derudover også opfylde det formål at holde håret væk fra øjnene. Alle hårspænder bliver produceret i grosgrain silkebånd eller blødt bomuld. Hårspænderne kan bruges til alle aldre og kan sættes i alle hårtyper, selv i meget tyndt eller fint hår. Selv i nyfødtes hår, som ofte er både tyndt og sparsomt, lover LÉHOF, at du kan sætte hårspænderne i, så når LÉHOF skriver i alle aldre, så mener de vitterligt i alle aldre.

Hårbøjler til både børn og voksne

De smukke hårbøjler fra LÉHOF kan også bruges lige meget om du er barn eller voksen. Hårbøjlerne kan holde styr på dit hår, så det ikke falder ned i øjnene. Hvis du har ammet, har du måske også lagt mærke til alle de små fine hår, som er på vej ud igen. Nogle vælger at klippe resten af håret, så det passer med de nye hår, men med hårbøjler fra LÉHOF behøver du hverken at klippe dit hår af eller irritere dig over de fine nye små hår. LÉHOF har et væld af forskellige hårbøjler i mange design og farver, så du har en til enhver lejlighed. De findes i størrelser til både børn og voksne. I mange tilfælde vil børn dog sagtens kunne bruge dem, der er beregnet til voksne, da det hele handler om størrelsen af hovedet. Klik ind på lehof.dk og lad dig friste af det store udvalg af smukke hårbøjler.

Comments are closed.