Lava og Barlinek Træpiller hos Lakoda – dansk service

Lava og Barlinek Træpiller hos Lakoda – dansk service

Lava producerer premium træpiller, som du finder hos Lakoda med afhentning i Tyskland. På www.lakoda.dk kan du også bestille Barlinek brændsel til stærke priser.

Lava træpiller skovet efter FSC-certificering

Lava er et stærkt brand, som føres hos Lakoda. Der er gode grunde til at vælge Lava træpiller. Disse stammer fra de polske skove, og de er skovet efter den gældende FSC-certificering. Dette betyder også, at der er tale om et renere produkt. Som du nok er klar over, så er det væsentligt billigere at købe de fleste varer i Tyskland. Dette gælder også for Lava træpiller. Lakoda tilbyder dansk service og tyske priser, hvis du har mulighed for at afhente dem lige syd for grænsen. Lava er et brand, som vægter miljøet højt, og derfor er det også et samvittighedsfuldt køb. Kig på 8 mm piller fra Lava via lakoda.dk.

Barlinek brændsel – billigt og kvalitetsfuldt

I sortimentet finder du også Barlinek træpiller. Disse kommer som 8 mm løsninger, og her skal du også afhente i Tyskland. Barlinek står for naturligt biobrændsel, der har opnået topcertificeringer. Køb biobrændsel fra Barlinek for miljøets skyld, men også for din egen pengepung. Det er nemlig topeffektivt brændsel med lavt indhold af reststoffer. Inde på https://www.lakoda.dk/ kan du aflægge en ordre på Barlinek træpiller fra mærket her. Barlinek står for en høj brændværdi, der udskiller en betydelig mængde varme. Mange danskere foretrækker at brænde med dette mærke. Træpillerne kan sikkert købes hos den brugervenlige hjemmeside, som Lakoda opererer. Siden har e-mærket og indeholder masser af information om de forskellige produkter. Læs dig klogere på valg af biobrændsel.

Er du så småt begyndt at tænke over efteråret og vinteren? Det er en god ide at være tidligt ude med henblik på køb af brændsel. Det er også værd at overveje, om man kan køre til Tyskland for at hente det. Så er der nemlig mange penge at spare. Lakoda tilbyder træpiller fra nogle seriøse mærker som fx Barlinek og Lava, du har kunnet læse om her. Du kan også shoppe fra andre brands som Lava og German Pellets på hjemmesiden.

Comments are closed.