Læs mere om køb af container i flere mål som fx en skibscontainer

Læs mere om køb af container i flere mål som fx en skibscontainer

Hos DC-Supply finder man skibscontainere i flere mål. Køb offshore varianter på 10 fod og 20 fod online på www.dc-supply.dk.

DC-Supply

Skibscontainer i mål på 10 fod samt 20 fod

En skibscontainer fra DC-Supply er udført robust, så den kan holde til det barske vejr til søs. Der tilbydes forskellige offshorecontainere på 10 fod med kædesling og 20 fod som highcube. En skibscontainer fra DC-Supply kan holde til mange års brug selv under ekstreme omgivelser til søs. Disse er godkendt af retningslinjerne fra IMO MSC/Circ. 860, ligesom de stemmer overens med DNV 2.7-1 certificeringen for offshorecontainere. Du har mulighed for at vælge mellem stålgulv eller trægulv, og de er designet til at kunne rumme mange forskellige former for gods. Du har også mulighed for at få dit eget logo på containeren, ligesom du også kan købe en brugt skibscontainer i mål på 10 og 20 fod.

Køb af container til alle formål fra DC-Supply

DC-Supply har gjort køb af container til en langt nemmere affære. Denne danske virksomhed fra Nørresundby står fx for salg af specielle løsninger til militære og civile behov. Til militæret produceres våbencontainere og muligheder til ammunitionsopbevaring eller en hundekennel, mens der fx tilbydes salgsboder, cykelopbevaring og et mobilt køkken opbygget i tre moduler til civile. Med deres mange erfaringer i branchen har du mulighed for at købe masser af innovative containerløsninger, ligesom DC-Supply aldrig er bange for at designe nye, kreative løsninger, skræddersyet til kundens behov. Køb containeren hos DC-Supply – som ny eller brugt. Bemærk også, at det er muligt at lease på www.dc-supply.dk.

DC-Supply er leveringsdygtige med skibscontainere i flere mål, som er bygget til at kunne modstå de hårde vejrforhold til søs, og den slitage der medfølger – selv efter mange år. Det er vigtigt at benytte specialbyggede offshorecontainere, hvis de skal ombord på skibe. Køb af container hos DC-Supply er gjort enkelt. Du kan altid kontakte personalet på dc-supply.dk og høre om specialløsninger, hvis du har brug for noget mere unikt, end du finder i deres katalog.

Comments are closed.