Lækker dadelkonfekt med smag af mynte, kaffe, kakao m.m.

Lækker dadelkonfekt med smag af mynte, kaffe, kakao m.m.

Elsker du dadelkonfekt? Så kommer du også til at elske den rawbar, som Ganefryd står bag. Det er dadler med lakrids, mynte, ingefær og andre smagsvarianter – økologisk, vegansk og super lækkert!

Find info om økologiske rawbars af dadler på ganefryddadelkonfekt.dk

Ganefryd fremstiller dadelkonfekt som glutenfri bar. Se smagsvarianterne på ganefryddadelkonfekt.dk. Derinde finder du ingredienslister til de veganske mellemåltider, der er udformet som en serie af rawbars. Sødmen fra de økologiske og saftige dadler er med til at give ekstra energi, når man har behovet. Er trætheden ved at melde sig om eftermiddagen på arbejdet? Det er hurtigt at nyde glutenfri dadelkonfekt, der er en naturlig energiressource, som får en igennem dagen. Spis også dadelkonfekt med smag af appelsin, kaffe, ingefær m.m. i forbindelse med din træning. Denne snack er det ideelle mellemåltid – også på farten. Man gider ikke døje med en stor madpakke på togrejsen på tværs af landet. Det er lækkert og enkelt med dadelkonfekt som snack i stedet for. Tag dem også med i skolen, til picnic og på stranden. Ganefryd har her ramt plet med deres smagfulde, naturlige og veganske rawbar.

Dadelkonfekt fra Ganefryd – økologisk, vegansk, glutenfri og naturlig hele vejen igennem

Køb dadelkonfekt af en økologisk og glutenfri kvalitet. Ganefryd sælger disse rawbars i egen butik. Firmaet hører til i midten af Århus, men også i Lemvig. Dette veganske måltidsalternativ kan også købes hos andre forhandlere på nettet. Det er svært at undvære disse økologiske og glutenfrie mellemmåltider, uanset om man er veganer, glutenallergiker eller ingen af delene. Den naturlige energi efterlader én mere tilpas i kroppen end de usunde alternativer. Gør som mange andre danskere, og bestil dadelkonfekt online. Denne veganske snack, som er udviklet af Ganefryd, er også en testvinder i et famøst dansk damemagasin.

Køb dadelkonfekt af en glutenfri og vegansk kvalitet – spækket med økologiske ingredienser. Inde på www.ganefryddadelkonfekt.dk finder du mere info om de forskellige smagsvarianter. Hvad for en bliver mon din favorit?

Comments are closed.