Læbepomader og kropsolie. Produktion i Danmark

Læbepomader og kropsolie. Produktion i Danmark

Badeanstalten tilbyder læbepomader i skønne varianter. Køb også kropsolier fra denne hyggelige fabrik, der producerer de naturlige plejemidler i Aalborg. Vælg imellem badesalt, desinfektions gel, håndsæbe og andet i naturlige ingredienser.

Naturlige læbepomader fra Badeanstalten

Badeanstalten kombinerer naturens råvarer med stolte traditioner, men der bygges hele tiden ovenpå med nye teknologier og forskning. Køb skøn læbepomade til at lindre tørre læber, som er et problem for mange danskere. Det er kakaosmør, sheasmør og andre naturlige ingredienser, der gør tricket. Disse læbepomader fås med duft af lakridsrod, spearmint og andre udgaver. Forkæl dine læber med en af de udsøgte læbepomader fra Badeanstalten, som nu er mulige at købe fra fabrikkens egen hjemmeside. Læs mere om plejemidlerne, og shop i dag via www.badeanstalten.dk.

Shop kropsolier af naturens egne ingredienser

Køb unikke kropsolier fra Badeanstalten. Fabrikken fra Aalborg står bl.a. bag bodylotion og creme til kroppen med ingredienser som f.eks. nærende kakaosmør, der har en beskyttende effekt på huden. Se de innovative bodylotions, kropsolier og cremer på www.badeanstalten.dk, og forkæl dig selv. Denne skønne sæbefabrik har gennem en lang årrække udviklet deres fantastiske kropsolier med stor respekt for traditioner og altid med de bedste råvarer, der er tilgængelige i naturen. Der er eksperimenteret med at skabe lækker kropsolie uden at tilsætte skadelig kemi, og denne innovation i fabrikken har skabt nogle særprægede kropsolier og bodylotions, der er i særklasse. Prøv selv en af cremerne eller kropsolierne, og mærk en markant forskel. Shop direkte på badeanstalten.dk.

Hos Badeanstalten arbejdes der på højtryk i den hyggelige fabrik i Aalborg, hvor duftene spreder sig, så snart man træder ind. Der arbejdes på at skabe nye og innovative plejemidler, samtidig med at respekten for de gode råvarer og det gamle danske håndværk bibeholdes. Prøv f.eks. deres læbepomader eller kropsolier. Du kan også shoppe naturlig håndsæbe, desinfektions gel, salve, badesalt og andet skønt til dig selv eller som gave. Læs mere på badeanstalten.dk.

Comments are closed.