Kornfri hundemad samt kornfri kattemad kan være særdeles godt for husdyret

Kornfri hundemad samt kornfri kattemad kan være særdeles godt for husdyret

HIKE har altid et bredt udvalg af kvalitets hundemad, og helt sikkert også den type som du mangler til din hund. Man har blandt andet et velassorteret udvalg af kornfri hundemad, som man godt kan sige er producentens specialitet. Udover kornfri hundemad, har du blandt andet også mulighed for at købe kornfri kattemad. Præcist hvad fordelen ved både kornfri hundemad og kornfri kattemad er, det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Kornfri hundemad bidrager til en sund kost

Er du typen af hundeejer, som gerne vil være ekstra sikker på at din hund spiser en sund og varieret kost? Så er du langt fra alene om det. Og mange af de hundeejere der foretrækker at købe hundemad i ekstra god kvalitet, handler som regel ind hos HIKE. HIKE har nemlig specialiseret sig i high-end hundemad, og er især dygtige til at producere kornfri hundemad og kornfri kattemad. Der er en helt klar fordel ved kornfri hundemad og kornfri kattemad i forhold til det foder man køber nede i supermarkedet, og det er som du nok har gættet at foderet er kornfri. Hverken katte eller hundes maver har godt af særlig store mængder korn i deres kost, og derfor er kornfri hundemad og kornfri kattemad helt oplagt.

Simpel kornfri kattemad

I stedet for korn i kornfri hundemad og kornfri kattemad, har man i stedet fyldt foderet op med en masse af de ting, som vilde katte og hunde ville spise ude i naturen. Det betyder mere kød, flere planter samt knogler og indvolde. Alt sammen en del af en vild hund eller vild kats almindelige diæt.

Vil du vide mere om kornfri hundemad og kornfri hundemad, så klik ind på www.hike.dk hvor du kan læse meget mere om begge dele.

Comments are closed.