Køb unikke bamser med navn hos Abeungen

Køb unikke bamser med navn hos Abeungen

Alle vil gerne give en helt unik gave til barsel og dåb. Der er rigtigt mange muligheder. Til dåb kommer der fra de glade forældre nogle gange en decideret ønskeliste over ting, som forældrene forestiller sig, at de kan få brug for til barnet eller legetøj, som barnet bliver glad for. Kommer der ikke en ønskeliste med indbydelsen, eller skal du blot på barselsbesøg, så kunne det måske være en idé med bamser med navn, hvert fald hvis barnets navn er kendt. Med navn på bamsen bliver gaven unik og ganske særlig til det enkelte barn.

Bamser med navn

Bamser med navn er særligt praktiske, når barnet starter i vuggestue eller dagpleje, da bamser med navn ikke bliver forbyttet. Hos Abeungen kan du få bamser med navn. Ja faktisk er de helt vilde med bamser med navn hos Abeungen, og har du en god idé til nye produkter, som der kan broderes navn eller andet på, så hører Abeungen meget gerne fra dig. Af bamser med navn kan du hos Abeungen for eksempel få en 51 cm høj kanin, hvor der kan broderes på kaninens ører. For eksempel kan der på kaninens ene øre blive broderet barnets navn og på det andet øre blive broderet barnets fødselsdato.

Navn på bamser

At få navn på bamser er en god gaveidé til piger og drenge. Hos Abeungen har de for eksempel en lyserød eller lyseblå kanin, men ønsker du navn på bamser med mere neutrale farver, kan du også købe en grå kanin. Det er altid et stort hit med navn på bamser, og hos Abeungen har de et stort udvalg. Kunne du også tænke dig navn på bamser så klik ind på www.abeungen.dk og se det store udvalg. Når du bestiller navn på bamser er det eneste du lige skal være opmærksom på, at der må forventes 1-2 dages ekstra leveringstid.

Comments are closed.