Køb en smart avisholder og møbler i dansk design fra Getama her

Køb en smart avisholder og møbler i dansk design fra Getama her

Mennesker er individuelle, både når det gælder smag og behov, hvorfor det kan være svært at ramme helt rigtigt når man ommøblerer sit hjem. Heldigvis, kan dygtige møbelspecialister fra Bolighuset Werenberg, hjælpe dig på rette kurs, med rådgivning om alt fra en simpel avisholder til stilrene Getama møbler.

Avisholder i smart design

Tit og ofte er det spild af tid at hænge sig i detaljer, men ingen regel uden en undtagelse! Når det gælder indretning og interiør, kan et så simpelt objekt som en avisholder, have meget at sige. Står dit hjem derfor bare og mangler prikken over i’et, i form af en fin avisholder, har Bolighuset Werenberg et bredt udvalg af avisholdere, der ligeledes står og venter på dig. Sortimentet indbefatter mange forskellige designs, kvaliteter og farver, fordi at din nye avisholder selvfølgelig skal passe perfekt ind i dit hjem og dets indretning. Du kan blandt andet få en avisholder i flere forskellige sorter af træ, sådan at den matcher både dit spise- og sofabord.

Smukke møbler fra Getama

Står du til gengæld midt i en større ommøblering, kan det betale sig at tage et kig på Getama møbler. Getama producerer smukke møbler i flot dansk design og har gjort det siden 1899. Getama møbler er derfor ikke bare komfortable, men også produkter af utrolig høj kvalitet, hvilket netop skyldes firmaets over 100 års erfaring. I dag er Getama internationalt anerkendt for deres danske design, som ikke bare er en fryd for øjet, men samtidigt velproducerede stykker brugskunst, der passer perfekt ind i de fleste danske hjem. I sortimentet finder du mange forskellige typer af møbler, såsom lænestole, sofaer, spiseborde eller flotte bænke.

Hvis du vil vide mere om det brede spektrum af møbler og boligtilbehør forhandlet hos Bolighuset Werenberg, bør du besøge enten deres store showroom i Brenderup eller www.werenberg.dk.

Comments are closed.