Køb Dantoy Scooter og Magna Tiles hos Legebyen.dk

Køb Dantoy Scooter og Magna Tiles hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetøj. Du kan bl.a. købe Dantoy Scooter eller Magna Tiles i butikken.

Legebyen.dk

Dantoy Scooter i forskellige spændende modeller

Hos Legebyen.dk sælges de populære Dantoy Scooter til gode priser. Den klassiske røde, blå og gule plastikscooter, som mange børn har kørt rundt på hele deres tid i børnehaven. Disse robuste legetøjsscootere er super sjove at køre på og perfekte til børn i vuggestuen og børnehaven. Vidste du at du kan købe en politi Dantoy Scooter? Eller en prinsesse model af den klassiske plastikscooter? De laver også store gravkøer, som man også kan sidde oven på og styre med fødderne. Der er mange forskellige spændende modeller, og det er jo et klassisk legetøj, som de fleste børnehaver har ude i gården, da det aldrig bliver kedeligt at køre på en Dantoy Scooter. Man kan købe om kap, og der er mange forskellige lege, man kan lege med de sjove scootere. Find lige den scooter, som dine børn vil elske at lege på i butikken til en god pris, som virkelig er godt givet ud.

Sjove Magna Tiles

Legebyen.dk sælger også legetøj til de kreative børn, som kan lide at bygge. Der er mange forskellige sjovt legetøj, som man kan bygge med efter fri fantasi. Du kender selvfølgelig Lego, men kender du også Magna Tiles? Det er sjove klodser, som er flade og formet som femkanter eller parallelogrammer, romber eller trapezer. De kan klikkes sammen i siden og du kan bygge store former af dem, som er super sjove at lege med og lette at bygge op og pille fra hinanden igen. Find mange forskellige flotte Magna Tiles samlesæt i butikken, som er super sjove for børn at lege med og som helt sikkert vil være lige noget for dine børn, hvis de fx kan lide Lego og den slags legetøj, hvor man selv skal bygge og skabe noget ud fra egen fri fantasi eller ud fra de forskellige ”opskrifter” eller skabeloner, som kommer med i pakken, når man køber Magna Tiles.

Comments are closed.