Køb brugte dæk, vandpumpe, fælge og udstyr til BMW og MINI på schmiedmann.dk

Køb brugte dæk, vandpumpe, fælge og udstyr til BMW og MINI på schmiedmann.dk

Schmiedmann Nordborg sælger mange forskellige slags reservedele til gode priser, og leder du fx efter BMW E46 dæk eller en MINI vandpumpe, så læs med her.

BMW E46 dæk sælges brugt hos Schmiedmann Nordborg

Schmiedmann Nordborg er Europas største BMW ophugger, og i deres lager på 8.000 m2 kan du være sikker på, at de kan finde de reservedele, som du leder efter til en super pris. De sælger alt i brugte dele til BMW og MINI, og hvis du fx skal bruge BMW E46 dæk så kig på deres hjemmeside, hvor du kan finde alt i sommerdæk og vinterdæk til din BMW i bedste kvalitet. De har prisgaranti på deres reservedele, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne få fat i lige det, du skal bruge til en super pris. De mange forskellige BMW E46 dæk sælges til attraktive priser og er i bedste kvalitet. De har over 20 års erfaring med at arbejde med BMW, så på værkstedet vil specialisterne gennemgå hver enkelt reservedel og vurdere dens fremtidige levetid. Find dine BMW E46 dæk på siden til gode priser.

MINI vandpumpe. Store besparelser ved at købe brugt

Schmiedmann Nordborg sælger også alt i MINI reservedele til markedets bedste priser, og hvis du fx skal bruge en MINI vandpumpe, så kan du finde lige det, du skal bruge i butikken. Vandpumpen er en reservedel, som ofte kan holde i mange år, og derfor er den oplagt at fjerne fra en ophugsbil og genbruge, for MINI vandpumper er i super kvalitet og har ofte mange år tilbage at leve i. Du kan få prisgaranti på de MINI reservedele du skal bruge i butikken, så tag et kig på siden og se om du kan finde det, du skal bruge. Hjemmesiden hedder schmiedmann.dk, og der kan du finde en oversigt over alle brugte dele, som er til salg på siden. Find en brugt MINI vandpumpe til en super pris i butikken. Så bliver din lille bil tiptop igen. Hvis du selv sælger MINI eller driver værksted, så kan du ansøge om værkstedspriser på siden.

Comments are closed.