Jersey viscose og de unikke symønstre fra Made by Runi

Jersey viscose og de unikke symønstre fra Made by Runi

Er det ved at være længe siden, du har syet, men vil du gerne tilbage igen? Et symønster fra Made by Runi er måske lige sagen. Sting & Stoffer sælger også skøn jersey viscose på deres hjemmeside.

Made by Runi står bag inspirerende symønstre

Made by Runi har skabt en lang række af mønstre til syning, der er nemme at gå til. Der er naturligvis en større chance for, at man får et tilfredsstillende resultat, hvis man benytter et symønster, end hvis man bare klør på uden de store overvejelser. Made by Runi har især leveret en lang række af symønstre til kjoler, men du finder også en del til børn fra mærket hos Sting & Stoffer. Det er skønt og inspirerende at bladre igennem de gennemtænkte symønstre. Tjek også sortimentet fra andre brands som Minikrea, ONION, Simplicity og mange flere. Hvis du elsker at sy, men du har brug for en hjælpende hånd, så kommer denne kategori til at tilfredsstille din trang til at starte på et nyt syprojekt.

Køb jersey viscose, og slip din kreativitet løs

Alle de nødvendige materialer, til at man kan sy, er også tilgængelige online på stingogstoffer.dk. Her er det især jersey viscose, der er et populært valg. Det er fx en sammensætning af viskose og elastan, man finder i denne kategori. Det er kendetegnende for jersey viscose, at det har et tungere fald, og at det er lidt mere ”slasket”, så at sige, end almindeligt jersey i bomuld. Dette stof giver sig også lidt mere end bomuldsvarianten, hvilket det er nødvendigt at være opmærksom på. Når du scroller ned i kategorien med jersey viscose, vil du blive mødt af nogle søde og flotte motiver som fx blomster, fugle, grene og også mere simple som fx sorte prikker på hvid.

Sting & Stoffer er storforhandler af stof, og sortimentet byder fx på jersey viscose, der er lækkert at arbejde med. Hvis du ikke ved, hvad dit næste projekt skal gå ud på, så overvej et symønster. På stingogstoffer.dk sælges fx fra Made by Runi og Simplicity.

Comments are closed.