Investeringsblog om crowdlending, aktier, obligationer m.m.

Investeringsblog om crowdlending, aktier, obligationer m.m.

Ønsker du at investere nogle af dine penge og lade din formue vokse? Så læs med her. Crowdton har en aktiv investeringsblog, der går i dybden med emner som bæredygtige og mindre investeringer, Aktiesparekonto, investeringsfonde og andre begreber, som den nye investor med fordel kan sætte sig ind i. De tilbyder også selv en investeringsmulighed – nemlig miljøvenlig crowdlending til opførsel af solcelleparker. Denne mulighed byder på en lav risikoprofil og et fornuftigt afkast. Fordelen ved crowdlending på crowdton.com er, at afkastet er stabilt. Du får en fast rente på dit udlån, som samtidig går til et godt formål, der hjælper os med at tage skridtet væk fra fossile brændstofkilder.

Crowdton har oprettet en ny investeringsblog

Som ny investor kan det hurtigt virke overvældende. Der er rigtig mange interesser på spil. Den fyldestgørende investeringsblog hos Crowdton er et godt sted at starte. Den klæder dig på med de forskellige begreber og investeringsmuligheder. Fordi dit potentielle afkast afhænger i stor grad af, hvor du placerer dine penge. Nogle investeringer er volatile og kræver et vågent øje. Disse kan normalvis ikke anbefales til den almindelige dansker. En investering som ikke kræver vedligehold som f.eks. passive indeksfonde, ETF’er og crowdlending er et bedre bud. Crowdlending er allerede et kendt fænomen i finansverdenen, men det er først nu, at den almindelige dansker så småt er ved at få øje på fordelene. Det hænger naturligvis også sammen med en masse nye muligheder, som er blomstret op på kort tid. Hvis du har interesse i crowdlending og gerne vil vide mere om alternative investeringer, er denne investeringsblog på crowdton.com et godt startsted på dit investeringseventyr. Alle artiklerne på bloggen er selvfølgelig helt gratis at læse og skrevet på et sprog, der er letforståeligt også for førstegangsinvestoren. Du finder blogindlæg om mange emner, som kan have interesse.

Fordele ved crowdlending på crowdton.com

Af de mange investeringsmuligheder, som der er beskrevet på bloggen, er bæredygtig crowdlending en af dem, der kan anbefales højest. Crowdton er crowdlending med samvittighed. Fordi hos Crowdton er det miljørigtige projekter inden for energisektoren, der lånes ud til. Du går så sammen med mange andre danskere. Det kan være alt fra forældre, som ønsker en børneopsparing til midaldrende mænd, der prøver at sikre en god pensionsgevinst. I fællesskab låner I ud til en række større energiprojekter, hvor solcelleanlæg opføres. Lånene tilbagebetales med en god rente, som derved udgør dit afkast. Crowdton har gjort det simpelt. Alt foregår igennem deres investeringsplatform, så du skal faktisk ikke gøre andet end at placere din oprindelige investering – en procedure som også er let. På www.crowdton.com finder du gode videoer om bæredygtig crowdlending samt en god investeringsguide til nybegyndere.

Mindre investering i miljøvenlige projekter

I lang tid har nye investorer ikke kunne tage del af den store lagkage, der hedder bæredygtig energi. En mindre investering har simpelthen ikke været mulig. Den adgangsgivende kapital har derfor betydet, at det førhen kun var velhavende og professionelle, der kunne investere i solcelleparker. Men nu er det selvfølgelig anderledes. Et smart fintech koncept som crowdlending betyder, at mindre investeringer også kan gøre det. Det åbner op for, at den typiske dansker også kan investere grønt – noget, der har været massiv efterspørgsel på. En mindre investering er også en god måde at prøve vandene af på. Start småt, og så kan du altid tilføje ekstra penge løbende, som du modtager din løn. Hvis du har en større formue, så giver det også god mening at tænke i disse baner. Mange af de danske banker er nemlig begyndt at kræve en negativ rente for dit indestående.

Hvis du er interesseret i crowdlending, så start med deres investeringsblog, som også behandler andre typer investeringer som f.eks. aktier og obligationer. Bloggen fortæller noget om det nuværende finansielle miljø med lave renter eller sågar negative renter. Slip ud af den dårlige spiral, og øg din formue, ved at investere i crowdlending. En af fordelene ved Crowdton er netop, at en mindre investering også er mulig, så alle danskere kan være med.

Comments are closed.