I hjertet af Silkeborg, kan du shoppe mærkerne Mos Mosh og DawnxDare

I hjertet af Silkeborg, kan du shoppe mærkerne Mos Mosh og DawnxDare

I hjertet af Silkeborg finder du en af landets absolut bedste tøjbutikker. Bundgaards’ har nemlig altid fingeren på pulsen inden for det nyeste nye, og derfor forhandler de udelukkende tøj fra nogle af markedets bedste mærker. Læs om to af dem i de følgende afsnit – nemlig Mos Mosh og DawnxDare.

Mos Mosh forhandler tøj til reelle priser i god kvalitet

At Bundgaards’ forhandler tøj fra Mos Mosh, vil ikke komme bag på dig, så snart du har prøvet et par jeans, en kjole eller lignende fra det danske brand. Mos Mosh er nemlig dansk kvalitet, når det er bedst, og siden brandet blev grundlagt i 2010, har de ikke set sig tilbage – snarere tværtimod. Deres populære tøj er karakteriseret ved dets flotte snit og gode pasformer, og grundlægger Kim Hyldahl har da også en skarp æstetisk sans. Bundgaards’ er en velassorteret tøj forhandler, og derfor har de da også et stort og imponerende udvalg af tøj fra Mos Mosh til reelle priser. Så hvorfor ikke vælge Bundgaards’, hvis du leder efter tøj fra Mos Mosh? Det kan i hvert fald varmt anbefales.

Hos Bundgaards.com finder du det store online sortiment af DawnxDare

DawnxDare er et andet populært mærke, som du også kan finde på hylderne i den silkeborgensiske tøjbutik. Hvis du bor langt fra Silkeborg, skal du dog endelig ikke fortvivle. For Bundgaards’ har også en veldesignet, intuitiv og ligeledes velassorteret webshop, som du kan besøge på bundgaards.com. Her kan du fx se deres udvalg af tøj fra DawnxDare. Det stilbevidste brand henvender sig til kvinder og blev grundlagt i 2016. Siden da er det gået stærkt for DawnxDare, som fokuserer på gode materialer og tidløst design. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål omkring deres produkter, som fx strik og bukser fra DawnxDare, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, erfarne og passionerede personale hos Bundgaards’. Du finder deres adresse, telefonnummer og e-mailadresse på førnævnte hjemmeside. Rigtig god shoppelyst.

Comments are closed.