Hos Pillemadsen forhandles bl.a. Lucerne hestefoder og 8 mm træpiller i høj kvalitet

Hos Pillemadsen forhandles bl.a. Lucerne hestefoder og 8 mm træpiller i høj kvalitet

Hos Pillemadsen kan du finde mange forskellige slags dyrefoder og brænde. Læs bl.a. om Lucerne hestefoder og om 8 mm træpiller her.

Lucerne hestefoder

Hos Pillemadsen kan du både købe dyrefoder og brænde. De har bl.a. et godt udvalg af Lucerne hestefoder, som er et super godt mærke, der laver kvalitetsfoder til heste, der fortjener det bedste. Lucerne hestefoder indeholder en masse fibre, hvilket er essentielt for hesten. Og du kan være sikker på, at din hest vil elske denne foder, for der er især kræset for smagen, som kommer fra gode råvarer og kvalitetsprodukter. Lucerne hestefoder er derfor manges foretrukne hestefoder, og du vil opleve at din hest vil elske det, det er nærmest sikkert. Det er lavet med masser af gode fibre, proteiner, fedt og vitaminer, så din hest får alt det, den skal bruge. Det tager ekstra lang tid at tygge, hvilket giver din hest ekstra mæthedsfornemmelse og giver større spytproduktion, hvilket hjælper med at minimere risikoen for mavesår hos hesten. Lucerne hestefoder er lavet især af bælgfrugter med masser af fibre, som er super sunde for hesten.

8 mm træpiller fra forskellige mærker

Pillemadsen sælger også masser af forskellige træpiller, og du kan bl.a. finde 8 mm træpiller til din pilleovn. Det spiller ikke den store rolle, om du vælger 6 eller 8 mm træpiller, men du skal blot sikre dig, at det er gode piller lavet af godt træ, og det kan du være sikker på, hvis du køber på pillemadsen.dk, for her er alle produkterne i bedste kvalitet. Der er bl.a. mærker som Rw, Barlinek og FireHeat samt mange flere, der laver 8 mm træpiller, og hvis du skal bruge piller af enten nåletræ eller egetræ, så kan du være sikker på at finde det i butikken. Pillerne er ofte lavet af overskudstræ fra andre produktioner, og derfor er de i så god kvalitet, og derfor får du virkelig super godt brænde for pengene, når du fyrer med træpiller. Læs mere om de mange forskellige slags træpiller i butikken til gode priser.

Comments are closed.