Hos GrusDirekte.dk finder du alt indenfor brolæggersand og IBF fliser

Hos GrusDirekte.dk finder du alt indenfor brolæggersand og IBF fliser

GrusDirekte.dk har mange forskellige produkter inden for sten, sand og grus. Læs bl.a. om brolæggersand samt om IBF fliser her.

Få leveret brolæggersand til dit hjem eller til din byggeplads

GrusDirekte.dk har alt i sand og de kan levere direkte til dit hjem eller til byggepladsen fra den nærmeste grusgrav, så du får enormt hurtig levering. Hvis du skal bruge sand, så har de enormt mange forskellige typer, bl.a. filtersand, støbesand, vasket sand, strandsand og brolæggersand. Brolæggersand bruges typisk til at skabe underlag til brolægning eller fliser. Når der skal lægges sten, så skal der været et godt stabilt underlag for at stenen bliver liggende. Sandet skal pakkes tæt, inden stenene lægges, for at stenene eller fliserne ikke synker med tiden. Man lægger derfor typisk 5 mm brolæggersand under sine fliser på terrassen eller når man lægger brosten. Men hvis det er til tung belastning, fx en bil i en indkørsel eller lignende, så skal man starte med stabilgrus. Der skal man bruge ca. 30 mm stabilgrus, inden sandet kommer ovenpå. Læs mere på siden www.grusdirekte.dk om hvordan du får de bedste resultater.

Bredt udvalg af IBF fliser i den bedste kvalitet

GrusDirekte.dk sælger også fliser, og de har et bredt udvalg af IBF fliser som er i bedste kvalitet. Der er mange forskellige typer, og du kan helt sikkert finde en flot model til din terrasse, til din trappe, din indkørsel, havegang eller have. Der er adskillige smukke at vælge imellem, bl.a. betonfliser, bondesten, holmegårdssten eller SF sten. IBF fliser har i mange år lavet super gode fliser og de kender deres materialer og derfor laver de nogle enormt gode og holdbare produkter, som holder i enormt lang tid. Deres flotte sortiment varierer bredt og du kan finde noget til enhver smag. Der er mange flotte betonfliser samt natursten, og mon ikke du kan finde de perfekte IBF fliser til din terrasse i butikken. Læs mere på hjemmesiden og find det flotte udvalg og husk, at du kan få leveret ind over hækken, hvis du har brug for det.

Comments are closed.