Højbede i cortenstål giver et unikt, råt look

Højbede i cortenstål giver et unikt, råt look

Thy-metal er en jysk virksomhed, der producerer og sælger produkter til haven.

Det blev startet med idéen om at fremstille produkter til haven af høj kvalitet, der kan klare det omskiftelige danske vejr. Alle produkterne er lavet af stål, der gør, at de kan holde den flotte overflade under et væld af vejrmæssige forhold.

På webshoppen thy-metal.dk tilbydes et stort udvalg af produkter af høj kvalitet. Det inkluderer bl.a. højbede i cortenstål, lakerede højbede m.m. Et højbed fra Thy-metal er resultatet af moderne håndværk, hvor der er kræset for detaljerne.

Alt i højbede (og mere til!)

Den vestjyske virksomhed i Thy har specialiseret sig inden for fremstilling af produkter til haven. Højbede kan købes i alle former og giver mange anvendelsesmuligheder til dine blomster og planter m.m. Derudover fås de i forskellige højder og modeller, hvilket gør, at det altid muligt at få sammensat et højbed, der passer perfekt til din have.

Har du nogle specifikke ønsker, så er der dygtige tekniske tegnere og egen produktion, der kan specialfremstille dem. Det er også muligt at købe højbedsmuld til dine højbede.

Cortenstål højbede til salg hos Thy-metal

Det er blevet meget moderne at benytte sig af cortenstål, hvorfor det også kan købes på webshoppen. Højbede i cortenstål har en flot rusten overflade og en rigtig god holdbarhed. Som tillæg til det så køb også vinkelbeslag og forlængerbeslag, da det vil være til stor gavn på sigt.

Dette rustikke udseende har man tidligere forsøgt at undgå. Men som kombination til den øgede fokus på genbrug og patina, er det rustne udseende blevet moderne. Den rustrøde farve er et flot supplement til havens øvrige farver. Højbede i corten vil kun blive pænere, desto længere tid du har dem stående.

Med højbede i cortenstål er du sikret et kvalitetsprodukt, der kan bruges til din køkkenhave, terrasse, traditionelt i rækker, eller hvad end du ønsker. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Påwebshoppen ses et stort udvalg af produkter til haven såsom et højbed og nogle flotte højbede i cortenstål. Når du køber fra virksomheden, så er du garanteret produkter af høj kvalitet, hurtig levering og med rentefri finansiering. Er du erhvervskunde og ønsker at forhandle nogle af produkterne, er du velkommen til at kontakte dem.

Comments are closed.