HIKE sælger god hundefoder samt kornfri kattemad

HIKE sælger god hundefoder samt kornfri kattemad

Klikker du ind på HIKE disse dage, har du blandt andet mulighed for at købe hundefoder i særklasse, fra et af landet bedste udvalg. Foruden hundemad i bedste kvalitet, kan du blandt andet også købe kornfri kattemad, der lige som foderet ovre i kategorien til hunde, holder et ekstra højt niveau af kvalitet, og er fyldt med alle de ingredienser som en sund og rask kat har brug for. Læs mere om både hundefoder og kornfri kattemad fra HIKE herunder.

Hundefoder i ekstra høj kvalitet

Hvorfor vælge HIKE når du skal købe hundefoder? Der må vel være en grund til at butikken er et hit hos danske hundeejere for tiden. Det skyldes nok først og fremmest den ekstra høje kvalitet, som alt hundefoder hos forhandleren leveres i. Samtidig er der mange forskellige typer hundefoder du kan vælge imellem, så man går sjældent forgæves i butikken. Slutteligt er det bestemt også en vigtig faktor at der er så venlig og serviceminded en kundeservice hos dem, hvis man f.eks. har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige slags hundefoder. Klik selv ind forbi www.hike.dk og kig nærmere på det brede og velassorterede udvalg af hundefoder.

Kornfri kattemad med gode ingredienser

Udover et godt udvalg af hundefoder, kan du blandt andet også købe kornfri kattemad hos HIKE. Vil du gerne give din kat foder fyldt med alle de ingredienser, som dens forfædre og – mødre ville spise ude i naturen, er kornfri kattemad det helt rette valg. Her har man nemlig skruet op for det naturlige indhold, og ned for billige ingredienser, som slet ikke er sunde for kattens maven. Vil du gerne have en sund og rask kat, med en flot og skinnende pels, er kornfri kattemad det helt rette sted at starte.

Comments are closed.