Her kan du bl.a. få svar på spørgsmålet: Hvad er SAP – 2BM Data Discovery Tool til dit SAP system

Her kan du bl.a. få svar på spørgsmålet: Hvad er SAP – 2BM Data Discovery Tool til dit SAP system

2BM sælger smarte IT-løsninger. Her kan du læse om deres 2BM Data Discovery Tool til dit SAP system. Hvad er SAP, tænker du? Læs med her.

2BM Data Discovery Tool er en smart løsning

Hvis du har et SAP system i din virksomhed, og du prøver at holde et overblik over al persondata, så ved du nok, at det kan være ret svært. Men det findes der en løsning på. Med 2BM Data Discovery Tool kan du nemt og hurtigt finde alle tabeller med persondata eller med personfølsomme oplysninger. Dem kan du når som helst download for historisk sammenligning, og når du først har styr på din data, er du allerede tæt på at leve op til GDPR-kravene. Der er mange virksomheder, som har smart IT-systemer, men de kan ikke holde styr på al den data, som deres system opsamler, men det kan du få hjælp til med 2BM Data Discovery Tool. Det vil helt sikkert være en kæmpe hjælp for dig. Ifølge undersøgelser kan man regne med at skulle ekskludere omkring 30% af de tabeller, som man tror indeholder persondata, idet de slet ikke indeholder persondata. Den slags hovedrengøring kan Data Discovery Tool fra 2BM hjælpe dig med.

Hvad er SAP – Læs mere her

Hvad er SAP tænker du nu? SAP er et IT-system til virksomheder, som kan hjælpe dem med at effektivisere deres processer. Sådan et system analyserer hele virksomheden og systematiserer og effektiviserer processerne. Der er mange virksomheder, der virkelig har fået vind i sejlene efter, de er begyndt at bruge SAP-systemet. Derfor er de også verdens 3. største producent af IT-systemer og har over 413.000 kunder verden over. Det kan man da kalde en succes, og det er fordi, det virkelig hjælper. Du kan være sikker på, at du vil opleve et langt bedre flow i virksomheden og mere rum til at fokusere på det, der faktisk interesserer dig og de enkelte medarbejdere, hvis i lader SAP tage sig af IT-arbejdet. Hvad er SAP så? Det er IT-løsninger, som kan klare finansstyring, administrative opgaver, HR, salg og distribution, CRM, materialestyring, planlægning af produktion samt projektstyring. Der er mange opgaver, som du slet ikke behøver at tænke på! Kontakt 2BM for mere info.

Comments are closed.