Her forhandles bl.a. økologisk børnetøj fra Mini Rodini og andre anerkendte mærker

Her forhandles bl.a. økologisk børnetøj fra Mini Rodini og andre anerkendte mærker

Hos www.organicfootsteps.dk er velvære, sundhed og tryghed i dit barns hverdag i fokus. Derfor finder du et imponerende sortiment af økologisk børnetøj – bl.a. det skønne, økologiske og GOTS certificerede brand, Mini Rodini, hvor du finder alt slags tøj til dit barn. Hos Organic Footsteps er du med til at sikre en grønnere, bæredygtig hverdag.

Økologisk børnetøj i søde design

Ønsker du en grønnere og mere bæredygtig, fremtidig klode til dine børn? Det kan du være med til at medvirke til hos Organic Footsteps. Her finder du en masse miljøvenlige alternativer til konventionelle produkter i din hverdag – bl.a. et stort udvalg af økologisk børnetøj, der vil forbedre dit barns hverdag og sundhed, her og nu. Det økologiske børnetøj fås naturligvis i mange søde og seje designs til både piger og drenge. Med økologisk børnetøj gør du en forskel for både dit barn og jeres omverden. Stå forrest i kampen om en grønnere klode og spred budskabet til andre børnefamilier med økologisk børnetøj fra Organic Footsteps.

Økologisk tøj fra Mini Rodini

Ønsker du det bedste for dine børn? Slip for kemikalier, kunststoffer og andre trælse ting med Organic Footsteps økologiske baby- og børnetøjsbrand, Mini Rodini. Mini Rodinis tøj er alt sammen økologisk og GOTS certifikeret. Det betyder, at stort set alt deres baby- og børnetøj er produceret af økologisk bomuld – men de få stykker tøj, der ikke er, er derimod lavet af 100 % genanvendelige materialer. Selvom Mini Rodini tager dit barns tryghed, komfort og sundhed meget alvorligt, betyder det ikke, at du bliver snydt for skønne og søde designs. Mini Rodini laver alt fra kjoler og trøjer til huer og heldragter og meget, meget mere.

Pak dit kæreste eje, dine børn, ind i lækkert, økologisk tøj fra Organic Footsteps, der har en lang række brands indenfor miljøvenligt baby- og børnetøj til alle aldre.

Comments are closed.