Gør dig selv og baby en tjeneste med Haakaa brystpumpe og MarMar body fra BabyRiget

Gør dig selv og baby en tjeneste med Haakaa brystpumpe og MarMar body fra BabyRiget

Med et nyt familiemedlem på vej, er det selvfølgelig altid en god ide at være parat. Hos BabyRiget finder du alt du skal bruge som nybagt mor. De har blandt andet den smarte Haakaa brystpumpe, som du ikke kan undvære. Selvfølgelig har de også lækre MarMar bodyer, der er et godt valg til din lille nye.

Brug Haakaa brystpumpe i 100 % silikone

Skal du gerne have en brystpumpe, så du er sikker på der er modermælk, når manden er hjemme med barnet? Så er en Haakaa brystpumpe det helt naturlige valg. Du kan finde en Haakaa brystpumpe hos BabyRiget, der står inde for kvaliteten. Ved brug af en Haakaa brystpumpe, vil du have en skånende løsning for brystvorten. Den suger nemlig ikke, hvis modermælken ikke kommer ud. En Haakaa brystpumpe fungerer nemlig med undertryk. Du skal bare trykke flasken ind så luften kommer ud. Så placerer du Haakaa brystpumpen den så brystvorten er i midten. Når du giver slip, sætter den sig fast, og pumper på den måde. Haakaa brystpumpe er lavet i 100 % silikone, og er let at rengøre. Tag ind forbi BabyRiget og find din brystpumpe fra Haakaa.

Vælg MarMar body i høj kvalitet og økologiske materialer til baby

En babys hud er meget følsom, og derfor bør du vælge en bodystocking der er økologisk og uden skadelige kemikalier. Det kan du være sikker på at en MarMar body er. Du finder et udvalg af dem hos BabyRiget. Foruden at være i de bedste materialer og uden skadelige kemikalier, er du også sikret et flot design med MarMar body. De kommer i flotte farver, med søde motiver og mønstre. Med en MarMar body har du også lange ærmer, som specielt er godt når baby skal lægges ud i barnevognen. Alle MarMar bodyer er lavet i høj kvalitet, og derfor kan du vælge en hvilken som helst du ser hos BabyRiget, og vide at det er et godt valg.

Comments are closed.