Gode priser på Kindle og Echo Dot (begge fra Amazon) hos eBookReader.dk

Gode priser på Kindle og Echo Dot (begge fra Amazon) hos eBookReader.dk

I denne artikel kigger vi lidt på den smarte Echo Dot, der kan købes hos den danske butik eBookReader.dk. Som navnet røber, er dette en onlinespecialist inden for e-bogslæsere. De sælger bl.a. Onyx og PocketBook readers. Se også priserne på Kindle modellerne fra Amazon via www.ebookreader.dk.

Echo Dot – Køb i Danmark via www.ebookreader.dk

Echo Dot er en glimrende trådløs højtaler, der giver en god lydkvalitet, og som kommer med Alexa (den smarte assistent). Hos eBookReader.dk kan du købe Amazon Echo Dot på tilbud med levering til hele Danmark. Du får også dansk kundeservice, når du handler via www.ebookreader.dk. Det er en let lille sag på 341 gram, som man altid kan tage med sig. Den er både god til musik, men selvfølgelig også lydbøger. Mange e-bogslæsere understøtter nemlig også lydbøger. Kig på modeller fra Kobo, Onyx, PocketBook mv. hos eBookReader.dk. Amazon Echo Dot understøtter både Bluetooth og WiFi. Find alle specifikationerne online.

Kindle pris – Læs med her

Køb Kindle readers til stærke priser. Det er det navn, som er mest alment kendt. Det er ikke en tilfældighed, da Amazon og deres Kindle serie blev lanceret for lang tid siden. Amazon er jo et af Verdens største firmaer, og derfor er der et væsentligt skub bag alle de ting, som de lancerer. Kindle e-bogslæserne er ingen undtagelse, og de nydes i dag af mennesker rundt omkring i hele Verden. Også her i DK er Kindle readers meget populære. eBookReader.dk sælger f.eks. Kindle Paperwhite 4, der kan fås med 4G. Du kan købe Paperwhite 4 med 8 GB eller 32 GB plads. Så er der i hvert fald nok plads til mange tusinde e-bøger!

I dag er vi så heldige, at vi har adgang til hele Jordens bibliotek på en lille enhed. Hvis du vil vide mere om e-bogslæsere fra Kindle, Onyx, PocketBook m.fl., så tøv ikke med at klikke ind på hjemmesiden eBookReader.dk. De giver god, dansk service, og de sælger også covers, Bluetooth højtalere som Echo Dot og meget mere.

Comments are closed.