Gågrøn byder på et hav af bæredygtige løsninger som fx madpakkeposer og palmebladstallerkner

Gågrøn byder på et hav af bæredygtige løsninger som fx madpakkeposer og palmebladstallerkner

Gågrøn er lige nu en af landets førende forhandlere af produkter som madpakkeposer, palmebladstallerkner, bæredygtige sugerør, engangsservice og meget mere. Butikkens katalog er sat nydeligt og flot op, og man finder uden problemer frem til den slags produkter som man har brug for. Samtidig er priserne holdt på et fair niveau, og generelt er det en god oplevelse at shoppe på hjemmesiden, som bestemt kan anbefales. Læs mere herunder.

Madpakkeposer – praktisk og nemt at bruge

Der er flere gode grunde til at købe én af de smarte madpakkeposer som man lige nu finder i kataloget hos www.gagron.dk. Først og fremmest er en madpakkepose en god måde at gøre ens hverdag mere grøn, sammenlignet med at bruge sølvpapir eller vita wrap til at pakke ens madpakke ind i. Samtidig er madpakkeposer praktiske og nemme at bruge, og de fås i en række nydelige designs, som ikke fylder ret meget i tasken. Desuden har man mulighed for at få fri fragt over 399,- når man handler hos den danske forhandler, så man kan altså opnå yderligere besparelser, når man handler på hjemmesiden, hvis man fx kombinerer et indkøb af madpakkeposer med de fine palmebladstallerkner, som man også finder på hjemmesiden.

Leder du efter et grønnere alternativ til traditionelle engangstallerkner? Så prøv palmebladstallerkner

Palmebladstallerkner er et godt alternativ til traditionelle engangstallerkner. Ikke nok med at palmebladstallerkner nemlig er fremstillet i gode, miljøvenlige materialer, som i sig selv er med til at gøre dem mere miljøvenlige end de traditionelle varianter i plastik. Palmebladstallerkner er samtidig udført i flotte design, der fx vil passe perfekt til en havefest, hvor man gerne vil præsentere maden på en flot måde, uden at skulle opgive de praktiske aspekter ved engangsservice.

Besøg Gågrøn når du har tid, og se hele det flotte udvalg af palmebladstallerkner, madpakkeposer og en masse andre brugbare produkter til hverdagen igennem.

Comments are closed.