Frokost+ – portionsanrettet frokostordning i Østjylland

Frokost+ – portionsanrettet frokostordning i Østjylland

Hvis det er tid til at tilmelde jeres virksomhed en frokostordning, og I har lokaler enten i Aarhus eller omegn, så vælg Frokost+. Ja, selv om man har adresse i Randers eller Horsens, kan man også tilmelde sig firmafrokost på www.frokostplus.dk, hvor både buffet og portionsanretning står på dagsordenen. I disse tider er en portionsanrettet frokostmenu især et populært valg.

Få portionsanretning til frokost

Det kan være en god mulighed med portionsanretning i disse tider som et tiltag for folkesundheden. Vælg portionsanrettet frokost, og få en menu, som kan tage højde for den enkelte. Man kan også overveje, om det vil være mere aktuelt at spise på sin egen plads i stedet for i fællesrummet, i hvert fald lige i disse specielle dage. Frokost+ tilbyder ikke kun portionsanretning i øjeblikket. Det er nemlig stadigvæk muligt at vælge frokostbuffet til firmaer på frokostplus.dk, hvis dette er at foretrække. Det er et valg, som afhænger af den enkelte virksomheds ønsker. Det er selvfølgelig den samme høje kvalitet, som man kender fra deres frokostbuffet, der også fås med deres portionsanrettede menuer. Læs mere om portionsanretning til frokost nu på www.frokostplus.dk, og tilmeld din virksomhed allerede i dag.

Udsøgt frokostordning med direkte levering i Aarhus

Meld jer til frokostordning hos Frokost+, og få et lækkert, varmt måltid hver dag. Der kommer også dejlige salater, pålæg osv., så man altid kan vælge imellem en masse skønne ting. Det skal naturligvis være en fornøjelse for alle i virksomheden at spise frokost fra Frokost+ og med deres fleksible frokostordning vil der også være noget for vegetarer og andre med restriktioner i forhold til kosten. Det betyder en del for, hvordan man har det i det daglige. God mad er en rigtig vigtig del af vores velvære, og noget som man aldrig skal gå på kompromis med. Denne sunde frokostordning er endnu et bevis på, at sund mad også kan være lækker. Der er naturligvis både fyldige og lette muligheder med en frokostordning fra Frokost+, som leveres til døren i Aarhus og Østjylland.

Comments are closed.