Fremstilling og specialindretning af containere

Fremstilling og specialindretning af containere

DC-Supply har mere end 25 års erfaring med produktion og levering af både standard- og specialløsninger indenfor containere til en bred vifte af forskellige formål. Hos DC-Supply kan du bl.a. købe en skibscontainer brugt og er du på udkig efter en 20 fods container, så finder du også det hos DC-Supply.

DC-Supply

Mange års erfaring med fremstilling og specialindretning af containere

DC-Supply er stedet, hvor du finder et stort udvalg af containere i mange forskellige former og størrelser. Her kan du bl.a. finde en skibscontainer brugt eller fra ny stand, som kan bruges til mange forskellige formål. DC-Supply har mange års erfaring med fremstilling af containere samt specialindretning af containere, som gør det muligt at få en skibscontainer brugt til andet end fragt af varer. DC-Supply er eksperter i at lave beboelsesenheder, så hvis du køber en skibscontainer brugt med beboelse i tankerne, så kan DC-Supply hjælpe dig med indretningen. Hos DC-Supply kan du både købe 20 og 40 fods containere til gode priser. Du kan læse mere og se det gode udvalg på dc-supply.dk.

20 fods containere i mange modeller

Der er flere mål at vælge imellem, når det kommer til containere, og det rette valg afhænger helt af, hvad du skal bruge containeren til. Hos DC-Supply finder du bl.a. 20 fods container, som kommer som både dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube modeller. 20 fods container sælges hos DC-Supply til dig, som ønsker en robust og hårdfør container, som kan holde til mange års benyttelse. Uanset hvad du skal bruge containeren til, kan du finde den rette container i DC-Supply’s store udvalg. Der er altid en løsning at finde, takket være de mange typer og modeller af containere. Du kan læse mere om de forskellige modeller på dc-supply.dk, hvor 20 fods container sælges i både brugt eller ny stand.

20 fods container sælges på hjemmesiden www.dc-supply.dk, hvor du også kan købe en skibscontainer brugt.

Comments are closed.