Fragtopgaver.dk – Billig fragt på store forsendelser

Fragtopgaver.dk – Billig fragt på store forsendelser

Fragtopgaver.dk tilbyder gode tilbud på store forsendelser. Få billig fragt på dine pakker som f.eks. DBA og Lauritz køb. Start med at spare penge på transport hos fragtmænd online allerede i dag.

Billig fragt og dør til dør levering

Fragtopgaver.dk gør det muligt at spare op til 75 % på transport. Deres billige fragt går ud på, at du kommer i direkte kontakt med vognmanden. Når fragtmanden allerede skal køre en bestemt rute, så er der ofte lidt restplads, som vedkommende er villig til at sælge for færre penge end de første kubikmeter. Det er restpladsen, som du byder ind på igennem www.fragtopgaver.dk. Du har stadig mulighed for dør til dør levering, og der tilbydes billig fragt i hele DK. Hvis du vil læse mere om, hvordan konceptet virker, så klik ind på hjemmesiden. Der kan du også se priseksempler, læse om forsikring osv. Fragtopgaver.dk har en rigtig høj Trustpilot score, som er baseret på mange anmeldelser. Billig fragt behøver nemlig ikke at udelukke effektivitet, sikkerhed og hurtig levering.

Læs om forsendelse af store pakker på www.fragtopgaver.dk

Det kan betale sig at besøge www.fragtopgaver.dk og tilmelde dig i dag, hvis du skal sende store pakker. Når du starter, får du fire gode tilbud på forsendelse af din store pakke. Din forespørgsel sendes af sted til de ca. 300 vognmænd i netværket, og fire af dem byder så ind på din forsendelse. Prisen på kurerkørsel, som du hurtigt vil opdage, er langt billigere end igennem de konventionelle fragtkanaler. Opret en fragtforespørgsel, og opnå store besparelser på forsendelse af gods. Læs mere om netværket af fragtmænd og kurerkørsel servicen her ved at klikke ind på www.fragtopgaver.dk.

Billig fragt er den nye norm, når du benytter dig af Fragtopgaver.dk platformen. Opnå besparelser på forsendelse af store pakker. Inde på hjemmesiden kan du læse mere om dette transport konceptet, som tilbyder kurerkørsel fra dør til dør. Kom i kontakt med en vognmand allerede i dag.

Comments are closed.