Forkæl din guldklump med en sjov Dantoy scooter eller Dantoy Green Garden legetøj

Forkæl din guldklump med en sjov Dantoy scooter eller Dantoy Green Garden legetøj

Hos www.legebyen.dk finder du en masse forskellige legetøjsbrands, der står i kø for at tilfredsstille og vække dit barns fantasi. Her finder du bl.a. det populære og alsidige brand Dantoy, der har en masse forskellige former for legetøj – find bl.a. den klassiske Dantoy scooter eller det hyggelige Dantoy Green Garden.

Dantoy scooter i flere varianter

Er dit barn vild med, når der er fart over feltet? Med en Dantoy scooter fra Legebyen.dk kan du hurtigt gøre denne drøm til virkelighed. Den klassiske røde, blå og gule Dantoy scooter er altid et hit – men sidenhen har scooteren udviklet sig i flere retninger og fås nu også i andre varianter. Find bl.a. Dantoy scooteren i den fine, lyserøde prinsesseudgave eller den seje politiudgave. Dantoy scooteren er en klassiker, der er kommet for at blive og tilføre sjov, fart og leg i dit barns hverdag. Du finder nu også Dantoy scooteren med støjdæmpende gummihjul, men selvfølgelig også den klassiske model med plastikhjul. Find din favorit hos Legebyen.dk.

Dantoy Green Garden legetøj

Synes dit barn, det er hyggeligt at efterligne de voksnes verden? Med Dantoy Green Garden fra Legebyen.dk finder du legetøj, der opfylder denne interesse. Dantoy Green Gardens sortiment indeholder en lang række legetøj, der fokuserer på både det sunde, skønne liv og at værne om naturen og vores klode. Du finder bl.a. legetøjsmad i form af grillmad samt havesæt med både skovle, spande m.m., så dit barn kan gå på haveeventyr i baghaven. Legens udfoldelse er stor og fri med legetøj fra Dantoy Green Garden, som let kan kombineres med nogle af Dantoys andre flotte serier – bl.a. Dantoy Frosty Desserts m.fl. Dit barns legeunivers bliver hurtigt sjovere med Dantoy Green Garden.

Din foretrukne forhandler af Dantoy legetøj er Legebyen.dk. Her finder du et stort sortiment af Dantoys forskellige legetøjsserier til alle aldre, køn og interesser indenfor legens univers.

Comments are closed.