Forkæl dig selv og din partner med en parmassage

Forkæl dig selv og din partner med en parmassage

Trænger dig og din partner til lidt selvforkælelse? Så bør du helt klart overveje at invitere din partner med til en parmassage. I dag har de fleste mennesker lidt småskavanker, som de gør og døjer med. Det kan for eksempel være ondt i ryggen af kontorarbejde eller ømme muskler fra træningen. Disse gener kan der blive taget hånd om med massage.

Hvad er en parmassage?

Som navnet også afslører, er en parmassage massage for et par. Det behøves faktisk ikke være hverken et kærestepar eller ægtepar. Du kan også sagtens tage din veninde eller kammerat med, hvis du i stedet trænger til en hyggelig vennedag. Til parmassagen vil I blive masseret i samme rum. Dog vil behandlinger blive udført af to massøser, så I begge får en skræddersyet behandling. Der er nemlig ikke to kroppe, der er helt ens. Derfor vil det oftest også være forskelligt, hvad I hver især ønsker, at der skal være fokus på under massagen. Måske ønsker den ene af jer en overordnet wellness-massage, hvorimod den anden gerne vil have en smertelindrende massage i et specifikt område.

Gravidmassage – hvis du, eller din partner, venter sig

Det kan også være, at enten du – eller din partner – venter sig. I så fald kan det også være hyggeligt med noget alenetid, inden den lille ny melder sin ankomst. Graviditeten skal bestemt heller ikke afskære jer fra at nyde tiden sammen. Du, eller din gravide partner, kan nemlig få en gravidmassage. Faktisk kan I få en specialist i gravidmassage til at udføre behandlingen. Under gravidmassagen er der fokus på netop de gener og udfordringer, som den gravide af jer måtte opleve. Ikke alene vil behandlingen blive tilpasset herefter. Massagebriksen vil også blive indstillet, så der er plads til både den flotte mave og den ofte større barm. Derfor kan du, eller din gravide partner, stadig ligge godt og behageligt under massagen.

Vælg MassageKompagniet, når du gerne vil have parmassage

Vil du gerne have parmassage på Østerbro af høj kvalitet og i indbydende omgivelser? Så bør du helt klart vælge MassageKompagniet. Her finder du udelukkende dygtige og engagerede behandlere, der brænder for at give dig en god behandling og oplevelse. Med deres centrale placering på Østerbro i København kan du let komme frem med enten offentlig transport, bil eller cykel.

Comments are closed.