Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Forhandler af vakuumpakker og dehydrator

Hos SousVide.dk kan du købe professionelt køkkenudstyr til molekylær gastronomi og avanceret madlavning. Du kan bl.a. købe en vakuumpakker eller en dehydrater på hjemmesiden.

Vakuumpakker som også kan bruges til din sous vide maskine

SousVide.dk sælger et bredt udvalg af forskelligt køkkenudstyr til ambitiøse gastronomer. Du kan bl.a. finde en vakuumpakker på hjemmesiden, som kan bruges i mange sammenhænge i køkkenet. En vakuumpakker kan bl.a. bruges til at vakuumpakke grøntsager, frugt og kød, så det holder sig bedre i køleskabet. Men du kan også bruge den til at tilberede mad i en sous vide maskine, som er en super smart og let måde, at tilberede mad perfekt på. En sous vide maskine er i bund og grund et vandbad, som varmes op til en styret temperatur. I dette vandbad nedsænker man fx en steg, som man har pakket i sin vakuumpakker, og så ligger den og bliver tilberedt under helt styrede forhold på fx 60 grader. Den kan man lade ligge natten over, eller til den er gennemtilberedt, hvorefter man så kan tage den op, pakke den ud og stege den i 2 minutter på en pande, så den får en sprød stegeskorpe, men er helt jævnt rosa inden i.

Lav dine egne frugtchips med din Dehydrator

SousVide.dk sælger også andet køkkenudstyr til avanceret gastronomi. Det er ikke svært at lave super god mad, men det kræver nogle gange noget godt udstyr. Du kan bl.a. købe en dehydrator på hjemmesiden, som er en slags ovn, som suger væske ud af fx grøntsager eller frugt. På den måde kan du lave frugtchips, tørrede æbler eller pærer, tørrede tomater eller beef jerky. Der er mange forskellige muligheder med en dehydrator, og den er super let at bruge. Når man dehydrerer noget, så kondencerer man samtidig smagen, som vil blive enormt intens, da man reducerer væsken i emnet. Tørrede tomater smager fx meget mere intenst end friske tomater – det samme med tørret kød eller tørret frugt. Den bliver aldrig særligt varm, og derfor er den super let at bruge. Det kan nemlig næsten ikke gå galt. Hvis du gerne vil lave et sundt alternativ til fredagsslikket derhjemme selv, så køb en dehydrater og kom i gang med at tørre æbleskiver eller pærer. Det er super let og lækkert!

Comments are closed.