Flere typer æteriske olier og smør til salg – lanolin, arganolie, hybenkerneolie m.m.

Flere typer æteriske olier og smør til salg – lanolin, arganolie, hybenkerneolie m.m.

Kigger du efter lanolin eller andre typer smør? Hedenhus tilbyder også faste, flydende og æteriske olier til gode priser. Køb f.eks. hybenkerneolie og rosmarinolie billigt og nemt via www.hedenhus.dk.

Naturlig lanolin i fremragende kvalitet – billigt hos Hedenhus

Kender du lanolin? Det er en type uldfedt, der bruges til en lang liste af farmaceutiske midler. Hos Hedenhus har de lanolin til salg, der er naturlig. Den benyttes bl.a. til fugtighedscreme og som emulgeringsmiddel og til læbepomader. Hedenhus og deres lanonlin er produceret i Storbritannien. Den er også lavet uden benyttelse af antioxidanter. Inden du benytter lanolin, er det nødvendigt at sætte sig ind i de tekniske egenskaber. Uldfedt har et smeltepunkt på omtrent 38-44 grader celsius. Vægtfylde ved en temperatur på 15 grader celsius er ca. 0,945 gram per kubikcentimeter. Der er også rapporteret nogle sundhedseffekter ved Lanolin, og disse er beskrevet i bunden af produktet på hedenhus.dk. Så hvis du benytter forrige link og finder varen vil det være nemt for dig at blive klog på uldfedt og dets anvendelse.

Shop dine æteriske olier til alle projekter

Der er muligvis ikke nogen, som kan hamle op med sortimentet af æteriske olier hos Hedenhus. Fordi det er rigtig stort. Du kan vælge imellem mange ufortyndede æteriske olier hos den danske webshop. De leverer hurtigt, og fragten er 100 % gratis over 300 kr. Så hvis du ønsker naturprodukter som lavendelolie, hybenkerneolie og timianolie, så skal du ikke lede længere. Hedenhus har valgt at inkludere en masse økologiske æteriske olier. De er billige, men kvaliteten er stadigvæk høj. Så du kan frit få råd til at købe lidt ekstra og prøve dig frem. Det er vidunderligt at skabe sine egne plejeserier – noget, som mange danske kvinder og mænd har haft fornøjelse med.

Udover lanolin, sheasmør og kakaosmør, finder du også arganolie, hybenkerneolie og flere andre æteriske olier. Bestil også lækker honning, bivoks og bipollen samt spændende bøger om bl.a. vegetabilske olier.

Comments are closed.