Find trædrejning maskiner og drejejern til gode priser

Find trædrejning maskiner og drejejern til gode priser

Dorch & Danola har alt i trædrejning maskiner til gode priser samt hvad du ellers skal bruge af drejejern og redskaber til at komme i gang.

Trædrejning maskiner i forskellige prisniveauer, så der er noget til alle

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i trædrejning maskiner, for de har drejebænke fra mange forskellige gode mærker til gode priser. Der er trædrejning maskiner i forskellige prisniveauer og mon ikke du kan finde en drejebænk, der passer til dit ambitionsniveau og prisniveau. Der er bl.a. mærker som JET, Laguna, Holzmann og Ferax i sortimentet, og der er både store og små modeller. Der er drejebænk, som kan spændes fast på et bord eller en høvlebænk samt modeller med egne ben. En drejebænk skal naturligvis stå meget solidt, når man drejer, for den drejer jo emnet rundt med en del kraft, og der skal nødig være slinger i valsen. På www.dorchdanola.dk kan du finde alt i trædrejning maskiner, og du kan helt sikkert finde den helt rette model til dine behov. De mange forskellige gode modeller bruges af professionelle samt hobbyfolk til at lave møbler, redskaber, skåle, lysestager og figurer.

Du finder drejeskåle til at lave skåle, udhule ting og meget mere

Hvis du skal dreje træ, så skal du have drejejern. Det er det vigtigste næst efter drejebænken, og drejejern kan have mange forskellige former og størrelser. Hvis du skal til at begynde med at dreje, så kan det helt klart anbefales at du køber et sæt med flere forskellige jern, så du har forskelige at vælge imellem alt efter hvad du skal formgive. Der er drejejern til at lave skåle med, til at udhule med, runde, skrå, flade og spidse former. De giver alle forskellige resultater. Du kan forestille dig, at hvis du sætter et fladt jern (lidt som et stemmejern) på et roterende emne, så få du en helt skarp fordybning i emnet, men hvis du derimod sætter et rundt jern (lidt som et huljern, men med afrundede hjørner) på det roterende emne, så skærer det en rund fordybning. Drejejern skal være skarpe, og du kan også finde slibemateriale hos Dorch & Danola til at holde dem skarpe.

Comments are closed.