Find tandstikker og engangskrus i miljøvenlige materialer hos Plant2Plast A/S

Find tandstikker og engangskrus i miljøvenlige materialer hos Plant2Plast A/S

Den populære webbutik Plant2Plast A/S har specialiseret sig inden for alverdens forskellige slags produkter til take away, så som engangsbestik og engangstallerkner, engangskrus samt bordtilbehør så som servietter og tandstikker. Plant2Plast A/S er dog ikke helt som almindelige forhandlere i branchen. De har nemlig valgt at satse på grønne og miljøvenlige løsninger i så vid udstrækning det lader sig gøre. Vil du derfor gerne gøre miljøet en tjeneste næste gang du eks. skal købe engangskrus hjem, er de den helt rette butik at kigge forbi. Læs videre herunder hvis du vil vide mere.

Tandstikker til skarpe priser

Der er mange forskellige produkter man skal sørge for at få fyldt op med på lageret, når man driver restaurant eller cafe. Blandt andet skal man naturligvis have tandstikker stående klar, til de kunder som ønsker det, lige som det langt fra er usædvanligt at man igen skal til at købe nye engangskrus hjem. Hos www.plant2plast.dk har de gjort det super let at samle alle dine indkøb af engangsartikler til din restauration ét sted, inklusiv tandstikker. Men det hele er dog mere interessant end som så. Webbutikken skiller sig nemlig ud fra mængden ved primært at satse på grønne og miljøvenlige løsninger når det lader sig gøre, også når man skal købe tandstikker hjem. Mange butiksejere vil sikkert have betænkeligheder omkring om det kan betale sig at shoppe grønt når man f.eks. skal købe nye tandstikker hjem. Men faktisk viser det sig, at priserne på Plant2Plast er ganske realistiske, både når det gælder tandstikker, engangskrus og andre produkter.

Engangskrus i smarte design

Uanset om du køber engangskrus i de forskellige smarte design, tandstikker eller andre produkter til cafeer, restauranter og andre restaurationer, kan du altid kontakte kundeservice hos forhandleren, og få en uforpligtende snak om både engangskrus, tandstikker og andre produkter.

Comments are closed.