Find et bredt udvalg af kvalitetsrigtige produkter, der kan bruges som firmagaver hos MarkOn

Find et bredt udvalg af kvalitetsrigtige produkter, der kan bruges som firmagaver hos MarkOn

Hos MarkOn er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Der tilbydes i det brede sortiment forskelligt løbetøj til DHL stafet, samt et fint udvalg af firmagaver, til fornuftige priser.

Matchende løbetøj til dine ansatte til DHL stafet

Hos MarkOn finder man en masse forskelligt løbetøj til DHL stafet, hvor at priserne er meget fornuftige. Der kan fx bestilles løbe t-shirts med din virksomheds logo på, fra 39 til 99 kr. pr. styk, ved bestilling af mindst 25 styk. MarkOn hjælper også med bestillingen af løbetøj til DHL stafet, hvis du er i tvivl om hvilke størrelser og pasform løbetrøjerne skal have. Ønskes der et mere specielt og unikt løbetøj til DHL stafet, er der også mulighed for selv at designe t-shirten og placere firmanavn, farver og firmalogo ligesom ønsket. Læs eventuelt mere om mulighederne på www.markon.as. Udover løbetøj til DHL stafetten, tilbyder MarkOn også andet tilbehør og merchandise til løbet, som bl.a. drikkedunke, beachflag, nøglesnore og meget mere.

Glæd dine ansatte med de helt rigtige firmagaver

Der findes hos MarkOn også et bredt udvalg af gode firmagaver, i god kvalitet. Der findes i sortimentet bl.a. elektronik, chokoladeæsker, design til boligen, gavekurve, høretelefoner, lakrids, tasker, vin og meget mere, som firmagaver. Elektronikken er blevet særligt populær som firmagave, hvor at der hos MarkOn tilbydes forskellige topmoderne bluetooth-højtalere fra Philip og Kreafunk, i flotte og retro-design. Firmagaverne har til formål at gøre ens ansatte glade, ved at give dem lidt ekstra. Produkterne er derfor i høj kvalitet, så de kan bruges mange steder og har en lang holdbartid. Derudover bydes der på forskellige danske design, som er oplagte firmagaver. Der findes fx masser af produkter fra Georg Jensen, Kay Bojesen, Royal Copenhagen, Lyngby vaser, Kähler porcelæn og meget mere.

Besøg www.markon.as allerede i dag, hvis du er på udkig efter noget løbetøj til DHL stafet eller nogle gode firmagaver, som fx bluetooth-højtalere eller andre produkter med dansk design.

Comments are closed.