Find alt indenfor staldinventar til køer, grise, heste og får hos Dan Egtved

Find alt indenfor staldinventar til køer, grise, heste og får hos Dan Egtved

Når danske hobbylandbrugsejere og erhvervslandbrug skal købe nyt landbrugsudstyr som staldinventar, er det slet ikke noget særtilfælde handelen forgår hos Dan Egtved. Den danske forhandler og producent har nemlig et særlig godt øje for funktionelle og smarte løsninger, samtidig med at man uanset om det gælder fodertrug, kobørster eller en anden type staldinventar, altid sørger for at holde et højt niveau af kvalitet. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

Fodertrug til flere forskellige dyr

Der er ikke så overraskende, hvis man har handlet hos Dan Egtved før, et særdeles bredt udvalg af forskellige typer staldinventar til heste, grise, køer og får man kan vælge imellem hos producenten. Den danske producent har i mange år været én af de førende inden for branchen, og umiddelbart så virker det ikke til at de har tænkt sig at afgive den position, hvis man f.eks. tager et kig på deres katalog med fodertrug. Her bliver man præsenteret for et stærkt udvalg af fodertrug, i forskellige smarte og funktionelle design. Der skulle derfor være minimal risiko for at du ikke også kan finde et fodertrug der passer perfekt til din stald eller til din mark.

Lige nu kan man bl.a. købe almindelige fodertrug, fodertrug på ben, foderkumme og langtrug. Klik evt. selv forbi kategorien når du har tid, og få et kig på udvalget.

Bredt udvalg af kobørster

Fodertrug er selvsagt ikke den eneste type staldinventar man finder hos Dan Egtved. Kataloget med kobørster har f.eks. også flere smarte varianter man kan vælge imellem. Man kan købe alt lige fra en traditionel manuel kobørste til de mere avancerede og større systemer til store landbrug. Uanset hvilken type kobørster du vælger, kan du lige som ovre i kategorien med fodertrug være sikker på at der er tale om en kvalitetsløsning der er god og praktisk at arbejde med.

Comments are closed.