Få hjælp til at komme din sygdomsangst eller eksamensangst til livs hos Psykolog Maria Bang

Få hjælp til at komme din sygdomsangst eller eksamensangst til livs hos Psykolog Maria Bang

Der kan være rigtig mange grunde til at opsøge behandling hos en psykolog og det er derfor vigtigt, at den psykolog man vælger, er kompetent og dygtig nok, til at kunne hjælpe med den type behandling du har brug for. Det kan Psykolog Maria Bang med garanti, der er placeret i Lyngby. På hendes hjemmeside, mariabang.dk, kan du læse meget mere om, hvilke behandlingsformer hun tilbyder.

Behandling af sygdomsangst

En af de behandlingsformer, som der tilbydes hos Psykolog Maria Bang, er hjælp til sygdomsangst. Når man lider af sygdomsangst, så oplever man ofte en angst for at fejle noget alvorligt, eller ligefrem en angst for at dø. En typisk sygdomsangst er, at ens tanker i hverdagen kredser om at få kræft, blodpropper eller en anden alvorlig sygdom. Folk med sygdomsangst er ofte meget opmærksomme på deres krop, og retter nærmest uhensigtsmæssigt meget opmærksomhed mod sig selv og hvordan man føler og mærker kroppen. Dette kan medføre en overopmærksomhed, der kan være med til at vedligeholde ens sygdomsangst. Der kan være mange grund til, at man skulle føle denne sygdomsangst, og hos Psykolog Maria Bang, kan du få hjælp til at komme din sygdomsangst til livs, så du efterfølgende kan leve et dejligt og roligt liv.

Kom din eksamensangst til livs

Der er efterhånden flere og flere, her i alle aldersgrupper, der kender til eksamensangst, og mange har prøvet at klappen går ned under eksamenssituationer eller andre situationer, hvor man skal præstere. Hos Psykolog Maria Bang er de specialister i at hjælpe dig med at komme af med din eksamensangst, og gennem et forløb hos dem, lærer du at kunne håndtere denne eksamensangst under krævende situationer, hvor du skal præstere. En af de ting du lærer, når du skal komme din eksamensangst til livs, er at håndtere din nervøsitet og bekymringer, så de ikke tager overhånd under eksamenssituationen, således at du ikke kan præstere dit bedste. Har du flere spørgsmål angående behandling af eksamensangst, så er du altid mere end velkommen til enten at ringe eller skrive til dem, for de står nemlig altid klar til at hjælpe dig.

Comments are closed.