Dyrlægens Gård sælger kalm samt produkter til hunde fra mærket ArthroFlex

Dyrlægens Gård sælger kalm samt produkter til hunde fra mærket ArthroFlex

Der kan være mange årsager til, at din hund har brug for kosttilskud. Hos Dyrlægens Gård har de mange forskellige slags kosttilskud fra nogle af markedets bedste producenter som fx ArthroFlex, ligesom de også er forhandlere af kalm, som du kan læse mere om i næste afsnit.

Kalm til hunde

Kalm er et naturtilskud, som mange hundeejer giver deres hunde, når de er stressede, nervøse eller utrygge. Det hjælper også mod angst. Disse følelser opstår tit i forbindelse med fx dyrlægebesøg, flytning eller fyrværkeri. Men som du ved, er alle hunde forskellige. Udviser din hund denne form for adfærd, skal du endelig ikke tøve med at besøge Dyrlægens Gård, som ligger i Øster Hæsinge nord for Faaborg på Fyn. Det dygtige og venlige personale kan give dig gode råd, og den erfarne dyrlæge er både pålidelig og yderst kompetent. Kalm kan både anvendes dagligt eller ved særlige situationer. Det er som nævnt et naturprodukt. Derfor skal du heller ikke være nervøs for, at din hund får en overdosis, når den får kalm. Du bør give din hund kalm 1-2 timer før den forventede situation – enten direkte i munden eller med eller uden foder.

Det omtalte mærke ArthroFlex

Det er ikke for sjov, at ArthroFlex er blevet et yndet mærke for dyrlæger og andre fagpersoner. ArthroFlex bliver nemlig tit anbefalet, og på dyrlaegensgaard.dk kan du se et stort udvalg af forskelligartet kosttilskud fra det populære brand. Du kan altså både købe ArthroFlex kosttilskud på webshoppen eller i klinikken i Øster Hæsinge, og hvis du bestiller online, behøver du og din hund ikke vente længe før I modtager jeres pakke. Dyrlægens Gård har nemlig hurtig, billig og effektiv levering på deres bestillinger – og det gælder naturligvis også, når du køber ArthroFlex kosttilskud. Så hvorfor ikke komme i omdrejninger og bestil ArthroFlex kosttilskud fra Dyrlægens Gård? Det er kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, som gør livet bedre for din hund.

Comments are closed.