Brunch catering og grill selv menu – den bedste service

Brunch catering og grill selv menu – den bedste service

Bestil brunch catering til en afslappet komsammen efter barnedåben, bryllupsårsdagen m.m. Salt og Peber sørger for at bringe innovative retter skabt af de bedste råvarer. Inde på www.saltogpeber.dk kan du fx også bestille mad til grillaftenen som en grill selv menu – alm. og luksus variant.

Salt og Peber

Salt og Peber står for brunch catering m.m.

Brunch er et populært måltid i Danmark, og denne kombination af morgenmad og frokost kan fremstå på mange forskellige måder. Hos Salt og Peber har de sammensat en luksus menu bestående af røget laks, røræg, leverpostej, frisk frugt og meget andet. Deres brunch catering har helt sikkert noget, der tilfredsstiller alle gæsterne til dit event, da der er så meget forskelligt at vælge mellem. Professionelle kokke arbejder på højtryk for, at madoplevelsen er på det højeste niveau. Brunch catering tilbydes året rundt undtagen juleaften og nytårsaften. Tænker du, at brunch catering er oplagt til begivenheden? Prøv at forhøre dig hos Salt og Peber, eller læs mere inde på www.saltogpeber.dk, hvis du sidder inde med spørgsmål.

En grill selv menu til de varme aftener

Nærmest alle danskere elsker at grille. Det kan dog være tidskrævende at tilberede salaterne og marinere kødet. Man skal ofte starte en del før, gæsterne ankommer. Hvis du vil gøre det lettere, så vælg en grill selv menu hos Salt og Peber. Den kommer med lækkert tilbehør og kød, der er marineret, som du blot skal smække på grillen. Der findes to grill selv menuer hos Salt og Peber. Der tilbydes altid en lav kuvertpris, men du får altid den bedste kvalitet, når det gælder tilberedning, råvarer, service og levering af maden. Derfor er Salt og Peber en foretrukket kandidat, når der skal bestilles diner transportable. Læs mere om deres grill selv menu, sommerbuffet, sommermenu, studentermenu og meget mere inde på saltogpeber.dk.

Ved at klikke ind på siden Salt og Peber kan du læse mere om deres grill selv menu, og du kan også bestille brunch catering uanset begivenhed.

Comments are closed.