Bredt udvalg af flotte trofæplader såsom hjorteplader

Bredt udvalg af flotte trofæplader såsom hjorteplader

Lige nu er der fyldt med gode tilbud hos Jagt & Vildt på diverse typer jagtudstyr, og næsten med sikkerhed også den type som du har brug for. Har du været så heldig at få ram på dit drømmebytte på den seneste jagttur, så skal det naturligvis markeres, og hvad bedre måde at gøre det, end ved at montere geviret på en flot klassisk trofæplade. I artiklen herunder kan du læse mere om kataloget med trofæplader fra butikken, samt fordelene ved at shoppe der.

Trofæplader i mange varianter

Har man været på rådyrjagt i weekenden og har man været så heldig at få ramt plet? Så vælger rigtig mange jægere, garvede såvel som begyndere, af indlysende grunde at montere trofæet på trofæplader. Det giver et rigtig godt minde om turen, og pynter flot hjemme i jagtstuen. Hos Jagt & Vildt finder du lige nu trofæplader i mange varianter, i flere træsorter. Du kan samtidig vælge efter hvilket bytte der er tale om, blandt andet trofæplader der egner sig ekstra godt til bukke, geder og får, vildsvin og elge. Alle trofæplader ser enormt flotte ud, og vil præsentere dit bytte helt perfekt. Ja faktisk så vil det største problem nok være at beslutte sig for hvilken én man synes bedst om!

Flotte hjorteplader

Hvad ville et katalog med trofæplader i en dansk jagtbutik være, hvis det ikke blandt andet inkluderede et godt udvalg inden for hjorteplader. Derfor finder du selvfølgelig et godt udvalg af hjorteplader hos Jagt & Vildt lige nu. Alle hjorteplader er flot udført, og vil passe perfekt ind i stuen over kaminen. Samtidigt er hjortepladerne designet så det er nemt at montere byttet på dem.

Vil du se nærmere på kataloget med hjorteplader og andre trofæplader, så klik ind på www.jagtogvildt.dk allerede i dag.

Comments are closed.