Borde, stole og andre møbler i rattan og bambus hos Tine K Home

Borde, stole og andre møbler i rattan og bambus hos Tine K Home

Tine K Home sælger flotte boheme møbler til hjemmet med et touch af botanical living og enkel elegance. Inde på tinekhome.com kan du shoppe varianter i rattan og bambusmøbler. Du finder alt i designer borde, stole osv. i andre materialer.

Rattan møbler til det moderne boheme hjem

Rattan møbler - Tine K Home

Rattan er et tropisk materiale, som Tine K Home er flittige til at benytte inden for møbeldesign. Man kender rattan ved, at det er yderst slidstærkt, mens det samtidig er fleksibelt. Tine K Home har designet alt fra tøjbøjler til stole og borde i rattan. Uanset hvad du vælger af møbler eller boliginteriør hos Tine K Home, er kvaliteten altid i top, uanset om det er i rattan eller et af de andre materialer, som denne danske designervirksomhed benytter sig af. Tines eget hjem er også en kilde til inspiration, som ofte indgår i boligmagasiner. Der vil du kunne se mange af de tilbudte rattan møbler i fuld udfoldelse. Tine K Home er et mærke, der kombinerer elegance, enkelthed, boheme og botanik. Det sidste element ses bl.a. ved at benytte materialet rattan, som giver et naturligt touch til hjemmet, mange danskere foretrækker. Vælg mellem alt fra spisestuestole og borde til bøjler og lampeskærme i det tropiske naturmateriale rattan. Disse møbler er også skabt med komfort i højsædet, og de stilfulde rattan lamper giver et hyggeligt og autentisk skær. Uanset hvad du vælger i kategorien eller i resten af sortimentet på www.tinekhome.com, får du altid hurtig levering. Hvis du har generel interesse i møbler af naturmaterialer, så læs videre i næste afsnit.

Bambusmøbler til boligen på www.tinekhome.com

bambusmøbler - Tine K Home

Bambus er også et naturprodukt, som indgår i møbelproduktionen hos Tine K Home. Derfor finder du også en kategori dedikeret til det velassorterede udvalg af bambusmøbler på tinekhome.com. Derinde kan du finde loungestole, sofaer, spisestole og dekorerende flet. Du finder også plejeprodukter, så du kan holde bambusset vedlige og smukt selv mange år efter. Tine K Home har formået at gøre det orientalske materiale bambus relevant for skandinavisk design ved brug af enkle og rene linjer. Yderligere er sortimentet gjort nuanceret, så to mennesker med vidt forskellige boligdesignidealer burde kunne finde bambusmøbler efter hver sin smag. Hent inspiration på virksomhedens hjemmeside, og bestil sofaer, solsenge, taburetter og meget mere i den store kategori med bambusmøbler. Der følger flotte hynder med til mange af produkterne. Bambusmøbler passer godt ind i det trendy, skandinaviske hjem. Boheme elementet kombineret med det minimalistiske gør, at udvalget af bambusmøbler passer perfekt ind i de nordiske designtendenser.

Bestil et skønt designer bord online

designer bord - Tine K Home

Tine K Home sælger møbler til alle rum, og hvis du kigger efter et designer bord, er www.tinekhome.com en god hjemmeside at starte på. Som nævnt i starten af artiklen, finder du skønne rattan borde, men der er også andre materialer, som indgår i denne kategori. Det er bl.a. muligt at shoppe et designer bord i aluminium eller metal. Gør en god handel på et spisebord eller sofabord. Køb også modeller, der er gode at stille ved siden af sengen eller andre steder i rummet. Det er naturligvis også de botaniske boheme tendenser og minimal living, der skinner igennem i denne kategori. Et stilfuldt designer bord kan gøre en del for rummet, og det er et af de møbler, man bør bruge lidt ekstra tid på at overveje. Tine K Home kan også customize møbler. Det kan du læse mere om på tinekhome.com. Der står kundeservice også klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende borde og andet i boliginteriør.

Tine K Home er en kendt dansk designervirksomhed, der også sælger uden for rigets grænser. Du kan handle direkte på tinekhome.com. Derinde finder du bl.a. designer borde i rattan og bambus. Hvis du er forelsket i boheme og minimalisme, er siden god at kende til.

Comments are closed.