BOARD GOVERNANCE tilbyder bl.a. offentlig bestyrelseskurser og en praktisk bestyrelsesuddannelse

BOARD GOVERNANCE tilbyder bl.a. offentlig bestyrelseskurser og en praktisk bestyrelsesuddannelse

Trænger bestyrelsen i din forening eller virksomhed til, at blive lidt skarpere, så har du mulighed, for at forbedre bestyrelsesmedlemmernes færdigheder igennem BOARD GOVERNANCE. De er anbefalet af Danske Advokater og tilbyder også offentlige bestyrelseskurser og generelt god bestyrelsesuddannelse.

Super smarte offentlig bestyrelseskurser

Hos BOARD GOVERNANCE finder du Danmarks største bestyrelsesportal med de bedste offentlige bestyrelseskurser. Her er der fokus på, hvordan bestyrelsen kan bistå offentligt ejede virksomheder med at indfri deres fulde potentiale, så I får mest ud af jeres bestyrelsesmedlemmer. Dertil kommer en oplæring i metoder og modeller, som har en forskningsmæssig forankring, hvilket betyder at I får noget vigtig, som er bevist teoretisk at fungere, hvilket er værdifuldt for enhver bestyrelse. BOARD GOVERNANCE sørger dermed for, igennem disse offentlige bestyrelseskurser, at varetage bestyrelserne i offentligt ejede selskaber bedst muligt. Så hvis I har ambitioner om, at jeres offentlige bestyrelse skal blive bedre, til at performe, så besøg board-governance.com/dk/ for at få de førnævnte muligheder for offentlige bestyrelseskurser i særklasse. Hvis I ikke er overbeviste, så kan I downloade en lille forsmag, nemlig en gratis demo, som I kan bruge i 7 dage, som kan hjælpe jer med at overbevise jer om BOARD GOVERNANCE skal være en del af jeres fremtid.

Bestyrelsesuddannelse derhjemme

Dykker vi længere ned i bestyrelsesuddannelse, så er der flere forskellige uddannelser indenfor netop bestyrelsesuddannelse, som er værd at kigge på hos BOARD GOVERNANCE. Mange bestyrelsesmedlemmer lever i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at rejse langt for f.eks. uddannelse, men her har BOARD GOVERNANCE flere løsninger, som gør at du kan uddanne dig derhjemme. Det kunne være igennem vores ”at home education”, som er målrettet, at uddannelsen skal passe ind i din hverdag. Det er blandt andet pga. løsninger som disse, at Danske Advokater har anbefalet os og at BOARD GOVERNANCE er blevet bestyrelsesmedlemmernes foretrukne valg, når de skal videreudvikle deres færdigheder indenfor deres felt, og det kan de gøre med de mange brede og målrettede bestyrelsesuddannelser, som BOARD GOVERNANCE tilbyder. Uddannelserne er udfærdiget af bestyrelseseksperter, som også har været med til at designe den professionelle mappestruktur, som du får adgang til, hvis du bruger BOARD GOVERNANCE. Du kan finde alle de gode bestyrelsesuddannelser og kurser på board-governance.com/dk/.

Comments are closed.