Bestil containere til en bred vifte af formål til konkurrencedygtige priser på www.dc-supply.dk

Bestil containere til en bred vifte af formål til konkurrencedygtige priser på www.dc-supply.dk

Siden 1981 har den danske virksomhed DC-Supply fremstillet og leveret containerløsninger til deres mange forskellige kunder – ikke kun i Danmark, men i hele verden. Deres mange år i branchen gør, at de er en sværvægter på markedet, og i de næste to afsnit kan du læse mere om virksomheden og to af deres produkter: Event container og kølecontainer.

Event containere fremstillet efter dine behov

Hvis du klikker ind på deres overskuelige, intuitive og lærerige hjemmeside, dc-supply.dk, vil du blandt andet kunne se, at mange kunder har fået specialfremstillet en event container hos DC-Supply. Der er med andre ord mange gode eksempler på, hvad du kan bruge en event container til: Salgsboder, udstillingscontainer og mobilscene. Blot for at nævne et eksempler. Med en event container er det således kun fantasien, der sætter grænser. Og med en event container fra den danske virksomhed får du altid et kvalitetsprodukt, som bliver leveret til tiden – og til billige penge. En event container er en god og fleksibel løsning for mange erhvervsdrivende inden for et væld af forskellige brancher. Så hvorfor ikke få specialfremstillet din helt egen hos DC-Supply? Det kan varmt anbefales.

Hold fødevarer kolde i en kølecontainer

Noget andet der kan anbefales, er en kølecontainer. Man kan bruge en kølecontainer til mange forskellige formål, og uanset om du driver et stort køkken eller en dagligvarebutik, er en kølecontainer fra den populære virksomhed bestemt værd at undersøge. DC-Supply har hovedsæde og lager i Nørresundby, og selvom de har kunder fra hele verden, har de stadig deres lagerfaciliteter mange steder i Danmark. Skulle du fx have nogle spørgsmål til, hvordan en kølecontainer fungerer eller fremstilles, er du mere end velkommen til at ringe til det dygtige og dedikerede personale hos det nordjyske firma. Du kan selvfølgelig også sende dem en e-mail, hvis det er din foretrukne kommunikationsform. Du finder deres kontaktoplysninger inde på deres hjemmeside, som blev nævnt i starten af ovenstående afsnit.

Comments are closed.