Besøg hansenlarsen.dk, hvis du går med planer om at bygge en gylletank eller staldbyggeri

Besøg hansenlarsen.dk, hvis du går med planer om at bygge en gylletank eller staldbyggeri

Mange danske landmænd vælger at trække på Hansen & Larsens ekspertise, når de skal bygge nyt, uanset om det drejer sig om staldbyggerier, gylletanke eller haller. De har nemlig over 35 års erfaring i branchen, og denne erfaring kombinerer de med den nyeste viden om såvel branchen som den gældende lovgivning på området. På den måde er de i stand til at sikre dig det bedst mulige resultat.

Hansen & Larsen

Få bygget en gylletank, der overholder miljøkravene

Gylletanken er en uundværlig del af mange landbrug, og derfor skal den helst konstrueres, så den både kan holde i mange år og samtidig kan holde til det danske vejr. Derfor står Hansen & Larsen altid klar til at hjælpe dig, hvis du går med planer om at bygge en ny gylletank – uanset om det er ejendommens første, eller den gamle trænger til at blive udskiftet. De har nemlig mange års erfaring i branchen, og dette giver dig en række fordele, hvis du vælger dem som din fremtidige samarbejdspartner. Der er f.eks. en række miljøkrav, der skal overholdes, når man skal bygge en gylletank, og for at imødekomme disse krav, kombinerer Hansen & Larsen et indgående kendskab til lovgivningen med byggefaglig ekspertise. Der er dermed al mulig grund til at besøge hansenlarsen.dk, hvis du med planer om at investere i en ny gylletank.

Hansen & Larsen er også eksperter i staldbyggeri

Er det imidlertid ikke en gylletank, men en særlig form for staldbyggeri, dit landbrug har brug for, så hjælper Hansen & Larsen dig også gerne med at komme godt i mål med projektet. De har nemlig arbejdet med landbrugs- og staldbyggeri i flere generationer, og fra deres base i Skjern – nær Ringkøbing og Tarm – bygger de både specialstalde, løsdriftsstalde, velfærdsstalde, farestalde og mange andre staldtyper, der er målrettet særlige dyr eller krav. Du går dermed aldrig galt i byen med staldbyggeri af Hansen & Larsen, da de sørger for at alle led i processen forløber hensigtsmæssigt. Til at administrere dette får projektet tilknyttet en projektleder, der vil være din kontaktperson fra start til slut. Det er i dialog med denne, at projektets karakter bestemmes, hvorefter projektlederen vil koordinere både arbejdsindsatsen, leveringen af materialer og kvalitetskontrol, så såvel staldbyggeri til køer og grise lever op til de gældende byggetekniske krav og love.

Vil du være sikker på at komme godt i mål med såvel byggeriet af din nye gylletank eller stald, så bør du dermed overveje at samarbejde med Hansen & Larsen. På www.hansenlarsen.dk kan du læse meget mere om det erfarne firma, og hvad de tilbyder at gøre for dig, så du kan tage en informeret beslutning.

Comments are closed.