Balmain hårmaske og shampoo i rejsestørrelse findes hos balmainhair.dk

Balmain hårmaske og shampoo i rejsestørrelse findes hos balmainhair.dk

Balmain Hair Couture laver hårprodukter til Balmain kvinder. Disse skræddersyede hårprodukter er kendte for deres høje kvalitetsniveau, der holder dit hår blødt, skinnende og ikke mindst sundt. Find alt fra en Balmain hårmaske til shampoo i rejsestørrelse, der alle er fri for parabener og præsenteres i en klar og ren no-nonsense emballage.

Tag dig godt af håret med en Balmain hårmaske

En Balmain hårmaske er den perfekte gaveidé til kvinder, der holder af selvpleje og velnæret hår. En Balmain hårmaske fås til mange forskellige hårtyper, sådan at alle typer af kvinder kan få glæde af de innovative produkter, der udvikles hos Balmain Hair Couture. Find for eksempel en Couleurs Couture Mask blandt udvalget af Balmain hårmasker. Netop denne Balmain hårmaske behandler farvebehandlet, skadet eller overbehandlet hår ved hjælp af både ravsyre, Argan Elixir samt Silke- og Cashmere Protein. Disse eksklusive ingredienser nærer ikke bare håret og efterlader det lækkert og blødt, men fremmer samtidigt farvens levetid betydeligt. En Balmain hårmaske som en Illuminating Mask White er specielt udviklet til highlightet, blond eller gråt hår. Dette betyder, at den neutraliserer uønskede gule toner. Dette gør således at håret får en synligt koldere og lysere blond, samtidigt med at den fugter og genopretter hårets naturlige styrke.

Vask håret på ferie med Balmain shampoo i rejsestørrelse

Er du ofte på farten og træt af ikke at kunne finde kvalitets hårprodukter i rejsestørrelser, står Balmain Hair Couture klar med en løsning på netop dette problem. På www.balmainhair.dk finder du alt fra en conditioner til en shampoo i rejsestørrelse. Dit hår kan dermed være velplejet uanset, hvor du befinder dig i verden. Conditioner og shampoo i rejsestørrelse fra Balmain Hair Couture, er derfor de helt samme produkter efter samme opskrift, bare i en mindre emballage. En shampoo i rejsestørrelse fra denne kollektion, er den dybt nærende shampoo, der ved hjælp af organisk Argan Oil, blødgør håret og samtidigt genopretter dets naturlige glans. Bruger du desuden en shampoo i rejsestørrelse i kombination med en conditioner, opnår du det absolut bedste resultat — naturlig glans og en elasticitet, der ikke tynger håret. Du finder desuden også en tør shampoo i rejsestørrelse på www.balmainhair.dk. Denne shampoo passer alle hårtyper og hårfarver, da den går ind og øjeblikkeligt absorberer olier og urenheder. Du har derfor fyldigt hår med en mat tekstur i meget længere tid ad gangen, når du bruger tør shampoo fra Balmain Hair Couture.

Find det store udvalg af hårprodukter på www.balmainhair.dk. Her finder du ligeledes mere information om modehusets historie, produkternes ingredienser og de mange andre, fordele du får ud af at handle hos Balmain Hair Couture.

Comments are closed.