Arranger en rejse til Rom, den evige stad eller Friedrichstadt og Sylt

Arranger en rejse til Rom, den evige stad eller Friedrichstadt og Sylt

Rom, den evige stad med den rige kultur, er bare en af mange fantastiske destinationer, som Ans Rejser arrangerer ture til. Se mere online på virksomhedens hjemmeside.

Ans Rejser

Rom, den evige stad

Rundrejser i Italien er en af spidskompetencerne hos Ans Rejser. Rom, den evige stad, er næsten et uundgåeligt stop på en sådan rejse rundt i det italienske land. Byen har en ufatteligt lang og spændende historie, som stadig er bevaret rundt omkring i byen med de mange gamle bygninger, monumenter og antikke ruiner. Rom er bestemt et – og endda flere – besøg værdig, for der er altid noget nyt at opleve blandt de gamle rammer og bygninger. Rejser man til Rom, den evige stad, med Ans Rejser, er der god mulighed for at komme helt tæt på de mange historier og fortællinger, som hovedstaden har lagt kulisse til gennem tiden. Derudover er der en sprudlende kultur samt fantastiske kulinariske oplevelser at finde i en storby som denne.

Friedrichstadt og Sylt

Friedrichstadt og Sylt er nogle rigtigt hyggeligt rejsemål, der ligger lige syd for den danske grænse. Her kan man opleve Danevirke og mange andre fine rejsemål, som rundturen omkring Friedrichstadt og Sylt med Ans Rejser byder på. Se mere online på rejseselskabets hjemmeside, hvor der findes udførlige beskrivelser af hele rundturen samt gode pejlemærker og info omkring de forskellige destinationer, man vil møde undervejs. På den måde kan man bedre forberede sig på turen hjemmeside. Se mere online på www.ansrejser.dk, hvis man har en rundrejse i Friedrichstadt og Sylt i tankerne og gerne vil rejse med et kompetent rejseselskab.

Se mere online på www.ansrejser.dk, hvis man vil læse nærmere om rejser til Friedrichstadt og Sylt samt Rom, den evige stad, med Ans Rejser.

Comments are closed.