Anskaf Snickers arbejdsbukser og Elten sikkerhedssko fra carlsens-arbejdstoj.dk

Anskaf Snickers arbejdsbukser og Elten sikkerhedssko fra carlsens-arbejdstoj.dk

Køb dit nye arbejdstøj hos Carlsens Arbejdstøj! Carlsens Arbejdstøj forhandler forskellige former for tøj til forskellige former for arbejde. Dette føres alt sammen i lækre kvaliteter fra mærker såsom Carhartt, Helly Hansen, Kansas og mange flere. Læs derfor videre her, hvis du for eksempel står og mangler Snickers arbejdsbukser eller Elten sikkerhedssko.

Snickers arbejdsbukser giver god komfort og pasform

Snickers arbejdsbukser er til dig, der mangler funktionelle arbejdsbukser med god pasform og masser af lommer i slidstærke materialer. Snickers arbejdsbukser er nemlig de perfekte håndværkerbukser, servicebukser, softshell bukser eller gulvlæggerbukser, da de mange lækre Snickers arbejdsbukser er brugbare, hvad end du maler, lægger fliser eller ordner tag. En af grundene til at Snickers arbejdsbukser er blevet så populære, er bestemt deres høje funktionalitet. Deres pasform er nemlig udviklet med henblik på diverse arbejdssituationer, ligesom at lommernes placering er designet, sådan at du altid har dine mange stykker værktøj lige ved hånden. Snickers arbejdsbukser beskytter desuden knæene særdeles godt og revner sjældent, idet materialet kan holde til utroligt meget før det slides op. Denne type af arbejdsbukser benytter tekstiler fra CORDURA, der producerer ekstra stærke materialer af polyamidfibre, som ikke bare er yderst slidstærke, men også vand- og smudsafvisende. Snickers arbejdsbukser kan derfor nemt blive din foretrukne producent af arbejdsbukser, der altid fås i et kæmpe udvalg på det store lager i Rødovre.

Pas på fødderne med Elten sikkerhedssko

Elten sikkerhedssko er til dig, der tilbringer mange timer om dagen på diverse byggepladser eller i lagerlokaler, hvor sikkerhed altid bør opprioriteres. På netop denne type af arbejdspladser kan både tunge eller skarpe objekter nemlig ofte være i risiko for at ramme dine fødder, og et par Elten sikkerhedssko er derfor altid en investering værd. Det tyske firma Elten fremstiller nemlig Elten sikkerhedssko, der på én gang formår at være yderst slidstærke samtidigt med at de er åndbare og lette at bære. Den populære Elten sikkerhedssko opfylder vigtigst af alt en række forskellige krav til sikkerhed. Disse omfatter både en modstandsdygtighed på 200 joule, samt garanterer, at de er skridsikre på glatte eller industrielle gulve. En Elten sikkerhedssko behøver dog ikke bare at være de store industrielle sko mange måske først tænker på. Du finder nemlig ligeledes modeller, som ligner sneakers, sådan at de også kan bruges på steder, der ikke nødvendigvis er en byggeplads. Du finder altså nemt en sikkerhedssko fra Elten, der passer dine specifikke behov på www.carlsens-arbejdstoj.dk. Her kan du også med fordel tage fat i en medarbejder over telefon eller e-mail, skulle du være i tvivl om pasform, størrelse eller noget helt tredje.

Få fri fragt på bestillinger over 500 kr. hos Carlsens Arbejdstøj! Her kan du altid forvente hurtigt ekspedition og et veluddannet fagpersonale, der gerne hjælper dig på vej mod et sikkert arbejdsliv.

Comments are closed.